Luk

Panenka og drømmehug bag stor Valencia-sejr

| Champions League | 2 kommentarer

Infoboks

Valencia - Lille 4-1
Champions League gruppe H
25' 0-1 Victor Osimhen
66' 1-1 Daniel Parejo
82' 2-1 Adama Soumaoro
84' 3-1 Geoffrey Kondogbia
90' 4-1 Ferran Torres

Valencia var bagude efter en times spil, men på 30 gyldne minutter fik de vendt et truende 1-0-nederlag til en flot 4-1-sejr i tirsdagens CL-opgør mod Lille.

Daniel Wass og Valencia havde tirsdag aften besøg af Lille i Champions Leauge. Det var et vigtigt opgør for begge klubber, da en sejr var påkrævet for at at holde trit med gruppens tophold Chelsea og Ajax.

Selvom Valencia lagde godt fra land, så var det Lille, der åbnede ballet i aftenens kamp.

Efter 25 minutters spil blev Victor Osimhen sendt afsted i dybden, og den nigerianske angriber reagerede hurtigt. Med en kølig afslutning mellem benene på Valencia-keeper Jasper Cillessen bragte han Lille foran med 1-0.

Det formåede Valencia ikke at svare igen på i første halvleg. Selvom de hvidblusede spaniere havde bolden mest, så måtte de gå til pause bagude 1-0.

Efter pausen valgte Albert Celades at satse mere offensivt. Offensivspilleren Manu Vallejo blev sendt på banen, og Valencia blev farligere og farligere.

Efter lidt over en times spil fik Valencia udlignet. Dani Parejo scorede målet på straffespark, da han med en iskold panenka sendte bolden i nettet.

Ti minutter før tid kom Valencia foran. En flad bold blev lagt ind i feltet, og tæt under mål formåede to Lille-forsvarere uelegant at ekspedere bolden i eget net.

Kort efter cementerede Kondogbia sejren for Valencia, da han med et drømmehug scorede til 3-1.

I overtiden bankede unge Fernan Torres bolden i kassen fra sin position på højre fløj, og så kunne Valencia sende Lille hjem med et gedigent nederlag i bagagen. 

Med sejren har Valencia syv point, og de er dermed á point med Chelsea og Ajax i gruppe H. Lille har ét point. 


Af Benjamin Alexander Helbo
Lørdag 16. november
Fredag 15. november