Luk

PAOK slog tamme og lamslået Besiktas i CL

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

PAOK - Besiktas 3-1
Champions League Kvalifikation
7' 1-0 Christos Tzolis
24' 2-0 Christos Tzolis
30' 3-0 Dimitrios Pelkas
37' 3-1 Cyle Larin
41' 3-1 Chuba Akpom

PAOK overløb Besiktas i første halvleg, hvor hjemmeholdet sikrede sejren på 3-1.

De forsvarende græske sølvvindere fra PAOK tog onsdag aften imod de tyrkiske bronzevindere i kvalifikationen til Champions League.

På et tomt Toumba Stadium i Thessaloniki i Grækenland var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start mod et lamslået Besiktas-mandskab.

Efter en halv time førte PAOK således med 3-0.

Da stadionuret viste syv minutter, modtog Christon Tzolis bolden i feltet på en aflevering fra baglinjen, og her sparkede han med en kontrolleret inderside bolden i mål til 1-0.

Efter 24 minutter var opskriften til 2-0 præcis den samme som ved åbningsmålet. Christon Tzolis fik bolden serveret fra baglinjen, og denne gang sparkede han bolden i mål første gang med venstrebenet tæt inde på stregen.

Seks minutter efter optrådte Christon Tzolis i oplæggerens rolle. Han fik bolden serveret i bagrummet bagved Besiktas' forsvarslinje, og herfra spillede han Dimitrios Pelkas fri på bagerste stolpe, hvor grækeren let prikkede bolden i mål til 3-0.

Efter 37 minutter fik Besiktas svaret igen. På et langt indlæg fra sidelinjen kom Cyle Larin først til bolden, og med det yderste af støvlen skovlede han bolden i mål til 3-1.

Selvtilliden var dog ikke tilbage hos tyrkerne, der fire minutter efter kunne prise sig lykkelig for, at PAOKs Chupa Akpom brændte fra ellevemeterpletten med et sløvt skud, som målmanden let kunne redde ved venstre stolpe.

En begivenhedrig halvleg sluttede kort tid efter med stillingen 3-1 til PAOK.

I anden halvleg fortsatte mønstret fra første halvleg, hvor PAOK ventede på at slå til på omstillingerne mod Besiktas, der ikke havde held med at veksle deres boldbesiddelse til reelle chancer.

Besiktas lod sig dog ikke overrumple som i første halvleg, og selvom PAOK slap fri i få tilfælde, nærmede hjemmeholdet sig dog ikke for alvor målet til 4-1.

Flere mål lykkedes det ikke de to hold at score, og så endte affæren med en stilling på 3-1 til PAOK.


Af Lasse Rene

1 kommentar

prostar 00:42          
Stærkt af PAOK!
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober