Luk

Parken-chef: Forventer ikke 50.000 tilskuere

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Infoboks

FC København - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 1,30 5,60 9,80
Oddset 1,25 6,10 11,50
bet365 1,28 5,50 11,00

Formanden for PS&E, Allan Linneberg-Agerholm, tager undersøgelserne af et udvidet Parken med ro og forventer ikke, at der kan komme 50.000 til alle kampe.

For nylig blev det bekræftet, at der er sat en million kroner af i Københavns Kommunes budgetaftale til at undersøge muligheden for at udvide Parken.

Drømmen har været at gøre plads til 50.000 tilskuere på nationalstadionet, men hos Parken Sport & Entertainments formand Allan Linneberg-Agerholm ser man ikke nødvendigvis 50.000 tilskuere som et fremtidigt tilskuertal.

Det siger han i et interview med Berlingske.

- Hånden på hjertet så forventer vi ikke at have 50.000 tilskuere til alle kampe, om det er i Superligaen eller landsholdet. Det går rigtig fint lige nu, men kigger vi tilbage i historien, så er det ikke alle landskampene, der solgte ud i Parken, siger han og tilføjer til Berlingske om de igangværende undersøgelser:

- Der er simpelthen så mange betragtninger, interessenter og udfordringer, der skal tænkes ind i det her. Udfordringen bliver økonomien. For vi er et privatstadion, der betaler husleje og ejendomsskat. Og de der ekstra pladser vil alt andet lige ikke i sig selv være rentable. Det tror jeg simpelthen ikke.

Han tilføjer, at målet er at sikre, at Parken forbliver et relevant stadion for dansk fodbold, og derfor vil man gerne undersøge drømmen om de 50.000 tilskuere.

FC København har selv smidt en million kroner i puljen til undersøgelsen.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård

17 kommentarer

AaBager 19:46          
Jeg forstår ikke lige det med, at Kbh Kommune bruger 1 mio. på at undersøge projektet. Stadion er privatejet, så må de godt det?

Jeg ved godt at de fleste SL klubber spiller på kommunalt betalte stadions, men der betales derfor leje. Lyder mystisk at kommunen bruger penge som Parken kan optimere indtjeningen på.

Forstår jeg det forkert? Gør mig gerne klogere.
StoreFarumFC 19:58          
Hvem gider overhovedet se på et populært, mediehypet, og stærkt overvurderet hold, der bliver ydmyget med 3-0 af Nykøbing? Medmindre der ryger hoveder, er Guldmedaljerne ihvertfald tabt igen i år. Lidt trist for den tidligere storklub, fra en af landets to storbyer. Minder lidt om AGF nedture, i Brians Steen perioden, hvor alle gav hinanden skylden, men ingen blev fyret
cf srednar 20:00          
Næh, det har du da egentlig helt ret i.
Det er da underligt.
1719FCK 20:01          
Aabager

Hvorfor er det underligt at kommunen bidrager til kulturen? De bruger pengene på at undersøge hvad de kan sælge til FCK, og hvordan man kan ændre lokalplanen.

Alle klubber i Danmark er blevet støttet af kommunen på et tidspunkt.

Brøndby fik deres stadion smidt i nakken af kommunen.
BeerBellyBoy 20:02          
Det er jo ikke det første samarbejde mellem private og kommune/stat, hvor begge vinder på det. Forskellen er jo blot at det er indenfor fodbold, hvor fans kan blive stødt.

Gevinsten er dog større for kommune og stat end for FCK i mine øjne. Kommunen/stat får et nationalstadion der kan tiltrække events og opmærksomhed til København og Danmark. FCK kan måske fylde det til BIF og FCM kampene, men får omvendt mere at vedligeholde. Dertil bruges, så vidt jeg ved, kun det nederste og allerede eksisterende lag sæder til koncerter. Mister derudover sandsynligvis leje indtægt fra kontorer.
1719FCK 20:12          
Beerbelly

Jeg tror grunden til kommunen er med, er fordi man vil rykke kontorerne, så de er fritstående. De skal sælge grunde til FCK.
Don_Mambo 20:28          
StoreFarumFC: Tomt stadion kender FCN vel om nogen til.
Tirsdag 26. oktober