Luk

Parken får ny hybridbane til derby og EM

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

FC København - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (16/05)
Bet25 2,11 3,50 3,15
Oddset 2,15 3,65 3,25
bet365 2,05 3,50 3,40

Græstæppet i Parken bliver i denne uge udskiftet, så FCK's sidste to hjemmekampe i sæsonen og sommerens EM-slutrunde bliver spillet på en ny hybridbane.

I løbet af vinteren blev Parken brugt som corona-testcenter, hvorfor der i februar blev anlagt en midlertidig græsbane, men den bliver nu skiftet ud.

FC København oplyser, at græstæppet i denne uge bliver skiftet ud med en splinterny hybridbane, som kommer direkte fra Italien.

Arbejdet med at udskifte underlaget startede tirsdag morgen og forventes færdigt inden weekenden, så banen har tid til at sætte sig og være klar til FCK's sidste to hjemmekampe mod Brøndby den 16. maj og mod FCM tre dage senere.

Der er godt og vel en måned til EM, hvor Danmarks tre gruppekampe og en enkelt ottendedelsfinale spilles i Parken, og det bliver altså også på nyt græs.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

90009000aalbronxzz 11:14          
Det var da også på tide at gøre noget ved den evigt forfærdelige bane.
kimjen 11:19          
Skide godt Egon !
DameNdoye 11:21          
Det var da også på tide at gøre noget ved den evigt forfærdelige bane.
Man skifter konstant græsplæne, men det bliver aldrig meget bedre, synes jeg. Det bliver dog nok nemmere i de her måneder end resten af året.
JulioSalinas 11:22          
...og prisen? DBU droppede at anlægge en hybridbane i Helsingør da regningen ville være omkring 20 mill. Måske er det anderledes fordi FCK kun skifter græsset og ikke hele hybridstrukturen?
1917SIF 11:23          
Hybrid er fremtiden ihvertfald i vores ende af verden
NnS 11:56          
Bliver det så endnu en skuffelse? "Græsset" i parken har altid været noget lort, og er blevet behandlet sådan.
Min mærkeligste oplevelse derinde var en landskamp for mange år siden. I ca 45 minutter måtte vi se på personale, som minutiøst gik igennem pløren for at finde plastik stykker fra krus, der var blevet smadret ned i tæppet ved en koncert et par dage før.
cf srednar 12:39          
Hvor er det fedt, så skal de bare lave samme stunt som DBU mod England for mange år siden, hvor de lukkede af og sat varmekanoner op.
Det var rigtig fedt at opleve i(tror det var februar måned)
Onsdag 12. maj