LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Parma-lejesvend bombede sin ejerklub i sænk

| Serie A | 4 kommentarer
Parma-lejesvend bombede sin ejerklub i sænk
Foto: Getty Images
Med et fremragende langskudsmål sørgede Federico Dimarco lørdag for, at Parma slog Inter med 1-0 i Serie A. Parma har ejet Dimarco i netop Inter.

Med nederlag i premieren og uafgjort i sæsonens anden kamp fik Inter en skidt start på Serie A. I tredje runde blev det dog til sejr, og lørdag skulle Milano-klubben forsøge at starte en stime.

Hjemme på San Siro tog Luciano Spallettis mandskab således imod oprykkerne fra Parma.

Cheftræneren havde besluttet at lade sin anfører og normale topscorer Mauro Icardi sidde på bænken fra kampens begyndelse, og det gav chancen til Keita Balde.

Inter sad voldsomt tungt på begivenhederne på hjemmebanen, men det kneb med at skabe de helt store chancer. Før pausen blev det dog til et par fine af slagsen.

Ivan Perisic kom tæt på, da han efter 17 minutter bankede bolden lige over mål, og 10 minutter senere var det Milan Skriniar, der sendte bolden lige forbi mål med sit hovedstød.

Parma har til den nye sæson hentet den tidligere Arsenal-spiller Gervinho, og han var tæt på at score efter omtrent 33 minutter, men Samir Handanovic agerede stopklods.

Ivan Perisic agerede det offensive omdrejningspunkt i lørdagens opgør, og efter 53 minutter gav han Antonio Candreva muligheden for at score, men backen sendte bolden snert forbi mål.

Samme Perisic var selv tæt på efter 58 minutter, men denne gang blev hans afslutning reddet på stregen. 

Det ville altså ikke lykkes for Inter, og efter 80 minutter gik det galt i den anden ende.

Federico Dimarco, som er i Parma på en lejeaftale fra netop Inter, forsøgte sig med et langskud, og bolden strøg hele vejen op i modsatte hjørne, hvor Handanovic ikke kunne nå den.

Inter forsøgte ihærdigt at få bragt balance i regnskabet, men det lykkedes aldrig. Parma holdt stand og fik dermed sæsonens første sejr - og det var altså på et mål af en Inter-ejet spiller.


Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

4 kommentarer

kellodk 17:13          
God start på runden. Nu skal Viola så bare vinde senere i dag, så vil det være fantastisk før topbraget i morgen :)
Skricardi 17:21          
Fuldkommen vanvittigt at vi taber den kamp. Vi havde ALT. Men ligesom i de første 2 kampe, er vi bare sindsyg uskarpe. Vi havde 67% boldbesiddelse og 3 gange så mange målforsøg, men ender alligevel uden point.

Icardi ligner slet ikke sig selv, men fik dog heller ikke meget at arbejde med. Ville næsten hellere have beholdt Keita på banen, da han giver lidt mere bevægelse på toppen, men også han er uskarp. Brozovic var virkelig håbløs.

Den her kamp er bare så typisk Inter. Man smider point mod bundhold på latterligvis, og så er det ultra ironisk, at det netop er en udlejet spiller, som vælger at banke den ind.

Dog blev vi snydt for et klokkeklart straffespark. Når tv-billederne tydeligt viser at der var hånd på bolden, så må VAR-dommerne sku også have set det. Latterligt.
Scudetto30 18:33          
Undre mig virkelig over projekt Inter, syntes efterhånden at de har en okay slagkraftig trup og en kompetent træner. Er det kulturen i klubben??

PS. Fra en livslang bianconeri fan som ønsker mere konkurrence i toppen.
inter bedre end sex 21:13          
Nå ja der er jo altid næste sæson.
Torsdag 21. februar