LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Parma satte en stopper for Torinos stime

| Serie A | 1 kommentar
Parma satte en stopper for Torinos stime
Foto: Getty Images

Infoboks

Genoa - Torino
Serie A (20/04)
bet365 2,75 3,00 2,87
NordicBet 2,75 2,95 2,85
Oddset 2,70 2,95 2,80
Med to mål inden for den første halve time satte Parma en stopper for Torinos ubesejrede stime på seks kampe i Serie A, da udeholdet hentede en 2-1-sejr

Efter en flot sejr på udebane over Joachim Andersen og Sampdoria i sidste uge, skulle Torino forsøge at fortsætte de gode takter, da her til eftermiddag bød Parma op til dans.
 
Parma var før dagens opgør tre point bag ved værterne i Serie A-tabellen, men i begyndelsen af kampen var de gæsterne, som tog teten.  
 
Parma kom nemlig hurtigt både både 1 - og 2-0, da Gervinho efter ni minutter udnyttede et koks i Parma-forsvaret, før Robert Inglese et kvarter senere fik sparket bolden ind på et indlæg af Riccardo Gagliolo.
 
Som halvlegen skred frem viste Torino dog mere liv fra sig, og efter 37 minutter trykkede Daniele Baselli af fra kanten af feltet, og med et tørre hug fik den tidligere Atalanta-spiller bragt Torino på 2-1.
 
I anden halvleg var det igen udeholdet, som sad på de største chancer i opgøret, og på utrolig vis formåede Inglese efter 54 minutter ikke at gøre sig selv til dobbelt målscorer efter kun at have ramt overliggeren på en chance, hvor italieneren var blevet spillet helt fri foran mål.
 
Parma blev dog ved med at fremtvinge gode redninger på Torino-målmand Salvatore Sirigu, men scoringsmæssigt blev det ikke til mere for hverken ude - eller hjemmeholdet, og så vandt Roberto D'Aversas tropper med 2-1.
 
Med de tre point  rykker Parma op på siden af Torino med 17 point hver efter 12 spillerunder i Serie A.


Af Mads Adam Wegener

1 kommentar

Boaen 20:53          
Håbet om at blive i Serie A lever stadig!
Torsdag 18. april
Onsdag 17. april