Luk

Pas-bøvl: FCK-angriber glipper ECL-kamp

| Conference League | 7 kommentarer

Infoboks

Nykøbing FC - FC København
Sydbank Pokalen (22/09)
bet365 9,50 6,00 1,18

På grund af pasproblemer lander Luther Singh først onsdag i København og kommer derfor ikke med til Conference League-kampen mod Slovan Bratislava, oplyser FCK.

FC København må klare sig uden Luther Singh i Conference League-kampen mod Slovan Bratislava torsdag aften.

Den sydafrikanske angriber lander først onsdag i København efter næsten en uges forsinkelse efter landholdssamlingen, og hans sene ankomst betyder, at han bliver i klubben og træner.

Forsinkelsen skyldtes manglende blanke sider i hans pas til stempler, hvilket det sydafrikanske fodboldforbund blev gjort opmærksom på i starten af landskampspausen, skriver FCK.

Et nyt pas skulle derfor udstedes, ligesom visum skulle overføres hertil, og det er altså den proces, der er blevet yderst forsinket.

Processen skuffer Daniel Rommedahl, der er Director of Football Operations and International Affairs i FC København.

- Vi er skuffede over, at det sydafrikanske forbund i vores optik ikke har assisteret Luther i et stort nok omfang til at få ham tilbage til København inden for de FIFA-dikterede deadlines, siger Daniel Rommedahl til fck.dk.

- Det har ligeledes været meget frustrerende for Luther selv. Vi tager en yderligere dialog med alle relevante parter, så lignende situationer ikke opstår igen.

24-årige Luther Singh spillede 73 minutter for Sydafrika mod Zimbabwe, mens han sad på bænken i hele kampen mod Ghana i landskampsperioden.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren
Onsdag 22. september
Tirsdag 21. september