Luk

Patrice Evra stiller støvlerne på hylden

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Nice - PSG
Ligue 1 (18/10)
bet365 7,50 4,20 1,44
NordicBet 6,70 4,45 1,47
Oddset 6,70 4,30 1,48

38-årige Patrice Evra har efter over et år uden kontrakt besluttet sig for endegyldigt at stoppe sin aktive fodboldkarriere.

Han har ikke haft kontrakt, siden han forlod West Ham i maj sidste år, og nu har Patrice Evra besluttet, at den aktive fodboldkarriere er endegyldigt slut.

Det siger han til La Gazzetta dello Sport, mens han på Twitter og Instagram har lagt et opslag op, hvor han siger tak til sine følgere.

Det er i sandhed en stor fodboldspiller, der nu stiller støvlerne på hylden. Den 38-årige franskmand har således mange trofæer på CV'et.

Fem gange har han vundet Premier League med Manchester United, som han også har vundet Champions League med.

Derudover har han blandt andet vundet det italienske mesterskab med Juventus i tre omgange.

Patrice Evra indledte seniorkarrieren Italien, hvor han spillede i små klubber, inden han i 2002 blev hentet til Frankrig for at tørne ud for Nice.

Derefter gik turen til Monaco, som i 2006 solgte venstrebacken til Manchester United, hvor han brugte de efterfølgende otte år.

Siden var Patrice i Evra i Juventus i tre år, mens det blev til under et år i Marseille. Den sidste klub, Evra spillede for, var West Ham, som havde franskmanden på kontrakt i foråret 2018.

Han nåede i øvrigt 81 landskampe for Frankrig i løbet af karrieren.

Han har i årenes løb gjort sig særligt bemærket som lidt af en entertainer på de sociale medier, hvor han i videoer underholder med blandt andet vendingen 'I love this game.'

Ifølge La Gazzetta dello Sport vil Patrice Evra nu være træner.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 15. oktober