Luk

Patrick K. har en træner i maven - men ikke nu

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AaB-ikonet Patrick Kristensen har træner-drømme efter sit karrierestop, men det skal ikke være nu og her, fastslår han.

Patrick Kristensen meddelte for nyligt, at han stoppede karrieren efter indeværende sæson, og søndag var det så slut for den 33-årige back.

AaB-ikonet havde inden søndagens kamp mod FCM ikke tænkt så meget over sit karrierestop, men til træning i weekenden gik det op for ham.

- Da vi trænede før kampen mod FC Midtjylland, havde alle mine holdkammerater en trøje med nummer to på til træning, og det var først der, da jeg var på vej hjem, at jeg blev berørt over situationen, siger Patrick Kristensen til bold.dk.

Patrick Kristensen glæder sig over, at AaB slog FC Midtjylland i hans sidste kamp som aktiv.

- Det er fandme fedt, at vi tog til Herning, og at drengene viste, at vi er på vej. Jeg synes virkelig, at der er nogle spændende ting i gang. At slå de danske mester er fandme stort.

- Det var et fantastisk punktum for mig. Også for drengene i forhold til næste sæson at tage det her med videre.

- Det kan godt være, at Midtjylland ikke spillede op til deres bedste, men de var trods alt danske mestre allerede inden den kamp, siger Patrick Kristensen.

Er det udelukket, at du skal have et job inden for fodbolden?

- Ja, i hvert fald i første omgang. Det ligger ikke i planerne, men det kan selvfølgelig være, at det ændrer sig, men det er i hvert fald ikke trænervejen, jeg tænker på lige nu.

- Jeg har sagt før, at jeg har en træner i maven, men det skal ikke være nu. Jeg glæder mig til selv at styre min tid lidt, og så forhåbentlig have weekenderne fri.

- Det er ikke bare sådan lige at komme ind på en trænerbænk, og der er også en uddannelse, der skal tages, og det har jeg ikke noget af.

- Jeg starter lige med at træne min søn, når han bliver gammel nok til det, siger Patrick Kristensen med et smil.

Patrick Kristensen nåede 353 kampe for AaB.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Sara Margren og Martin Schmidt
Tirsdag 11. august