Luk

Patrick M: Ankersen har været fremragende

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

AGF - OB 2-1
Superligaen Europa League-playoff
45' 1-0 Bror Blume
47' 2-0 Patrick Mortensen
56' 2-1 Kasper Larsen

Patrick Mortensen er ked af, at Jakob Ankersen stopper i AGF. Han har gjort det fremragende, siger AGF's topscorer.

Jakob Ankersen spillede onsdag sin sidste kamp i AGF-trøjen, da han og klubben ikke har kunnet blive enige om en kontraktforlængelse.

Den afsked er AGF-topscorer Patrick Mortensen trist over, fortalte han efter onsdagens 2-1-sejr over OB i Europa Playoff-finalen, da han skulle vurdere AGF's chancer for at bevare styrken i næste sæson.

- Jeg håber, at PC og Jacob kan hente nogle nye ind. Jeg er lidt ked af, at Jakob Ankersen forlader os. Jeg synes, han har gjort det fremragende, hvis jeg skal være helt ærlig. Det er jeg lidt trist over, men jeg er sikker på, de nok skal gøre et fint stykke arbejde for, at vi står så stærkt som muligt til næste sæson, sagde Mortensen.

29-årige Jakob Ankersen har i denne sæson scoret otte gange, lagt op til seks mål og været på banen 41 gange.

- Drømt om Europa med AGF

Patrick Mortensen var til gengæld i et noget andet humør, da han skulle forholde sig til, at AGF i næste sæson skal spille europæiske kampe.

- Det er bare noget helt andet. Jeg har prøvet det en gang før med Sarpsborg, og dengang gik vi hele vejen. Jeg har drømt om det med AGF. Jeg ville gerne få medaljer og komme i Europa, og nu er der kun gået halvandet år, og vi står og har muligheden for at overraske. Det er klart, der er lang vej, men alt kan lade sig gøre, sagde han og tilføjede:

- Det er jeg et rimelig godt eksempel på, for hvis jeg med en norsk klub, der er så lille som overhovedet muligt, kan ende i gruppespillet, så kan AGF også gøre det.

AGF-topscoreren var med Sarpsborg i Europa League i 2018/19-sæsonen. Her gik man gennem fire kvalifikationsrunder og kvalificerede sig til gruppespillet i Europa League, som blev endestationen for Sarpsborg.

Patrick Mortensen scorede syv kasser undervejs i Sarpsborgs europæiske eventyr.

Køb billet til AGF's kommende 'Ti i Tyve'-arrangementer HER!


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

daddysalle 10:15          
Ankersen kunne sagtens gå ind på et nuværende FCK hold, som virkelig halter med fløjspillet. I stedet for at hente en ukendt sydamerikaner til overpris kunne man sagtens hente ham. Man ved hvad man får og det kan blive nødvendigt næste sæson.
miks 10:22          
Han har set god ud Ankersen.
80Aarhus00 10:32          
Ankersen har været god her i slutningen af sæsonen og generelt haft 3 fine år. Men bedre er han heller ikke. Han er i hvert fald ikke god nok til FCK. Mon ikke de søger spillere fra en højere hylde.
Jeg har det blandet med hans afgang. En kort kontrakt, hvor det er tydeligt, at han ikke nødvendigvis er nøglespiller ville være godt. Men det er helt forståeligt, at Ankersen vil det anderledes.
Steen A 12:03          
Det gav i hvert fald holdet et klart løft, da Jon i efteråret kom i startopstillingen. Det virkede faktisk også til at det gav Ankersen et løft. Han fik en pludselig ærgerrighed, som for at vise at det skulle være løgn. Rigtig gode indhop fra bænken og efter Bundus skade også en række gode starter. Ærgerligt at der skulle gå så længe før han fandt det niveau.
Zinras 14:44          
Ankersen har været en fin spiller for AGF, men der er for lidt slutprodukt. Eller som PC sagde op til kampen i går: Jon er en pointspiller (kampafgørende) og det er Ankersen ikke.

Vi ville jo også gerne have ham, men han er jo noget nær den mest løntunge i klubben og så er det lidt svært at retfærdiggøre et mindre slutprodukt end folk på 20-23 år på de samme pladser.
ReddaJoppe 15:09          
@Jajaja:

Hvis du synes at Ankersen har været middelmådig, så har du enten ikke set ham spille, eller også forventer du Messi-niveau af superligaspillere. Han har leveret fra dag ét, og har kun bygget på gennem alle tre år. Hvor mange kantspillere i Superligaen kan du nævne som har leveret kontinuerligt på et højere niveau endet Ankersen?

Han er farlig hver eneste gang han spiller, plus han løber og fighter som en vanvittig, og bidrager således også meget til defensiven. Han kunne sagtens have spillet 2-3 år mere i klubben. Hvis han kommer til FCK, løfter han deres offensiv markant.
Juniorx 16:05          
Redda Jobbe@

Fra dag et.
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/jakob-ankersen-helt-fair-jeg-blev-vraget/.. Bestemt nej.

Til sidst ja. Og tror han giver godt humør udenfor.

I denne sæson lavede han 0 scoringer og 1 assist i Perioden 29 sep. - 17 Juni (16 kampe) er det højt nivaue kontinuerligt?
Tirsdag 15. juni
Mandag 14. juni
Messis frisparkskasse rakte ikke for Argentina
06:46
Braithwaite: Vi repræsenterer hvad DK står for
06:44
Messis frisparkskasse rakte ikke for Argentina
06:44
Olsen og svensk bus holdt Spanien fra fadet
06:40
Olsen og svensk bus holdt Spanien fra fadet
06:37
Braithwaite: Vi repræsenterer hvad DK står for
06:30
UEFA afviser: Truede ikke med 0-3-nederlag
06:13
respektable restauranter
06:09
Erik Mykland midlertidigt ved roret i Start
06:00
Kæmpe EM-brag i 'dødens pulje'
06:00
UEFA: Vi var så respektfulde som muligt
05:45
Olsen og svensk bus holdt Spanien fra fadet
05:44
Usynlig Lewandowski savnede bedre service
05:35
Spaniere støtter Morata efter pibekoncert
05:25
UEFA afviser: Truede ikke med 0-3-nederlag
05:05
UEFA afviser: Truede ikke med 0-3-nederlag
04:48
UEFA afviser: Truede ikke med 0-3-nederlag
03:23
UEFA afviser: Truede ikke med 0-3-nederlag
03:15
Witsel klar til Danmark - De Bruyne træner igen
03:09
Spaniere støtter Morata efter pibekoncert
02:39
Olsen og svensk bus holdt Spanien fra fadet
02:03
UEFA afviser: Truede ikke med 0-3-nederlag
01:55
UEFA afviser: Truede ikke med 0-3-nederlag
01:54
Man United-tråden
01:53
Avis: Barcelona vil hente Danmarks U21-chef
01:46