Luk

Patrick M. mangler mål: Havde håbet på mere

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Patrick Mortensen har blot scoret et mål i denne sæson, men AGF-angriberen tror dog på, at han nok skal komme på tavlen i mandagens opgør mod AaB.

Et enkelt mål i otte kampe. Patrick Mortensen har i den grad manglet skarpheden foran mål i denne sæson for AGF, da angriberen ikke har været nær så farlig som tidligere.

Det skyldes blandt andet, at han kom senere i gang med sæsonen grundet en knæoperation, og derfor har Mortensen været nødt til at spille sig i form på AGF-mandskabet.

Mortensen arbejder dog hårdt på træningsbanen, og han tror da også på, at målene nok snart skal komme.

Det fortæller han til TV3 Sport inden mandagens opgør mod AaB.

- Først og fremmest er jeg kommet lidt fra bagkant og har ikke haft en pre-season, som de andre spillere har haft. Der har jeg skulle spille mig mere i form. Så snart jeg blev klar, blev jeg sendt i kamp.

- Der manglede jeg lidt på spillerformen, og det har jeg skulle spille mig til siden. Men jeg havde da forventet og håbet, at scoringerne ville komme lidt hyppigere i den seneste tid, men det har de ikke.

- Men det er sådan, det er. Jeg arbejder hårdt på træningsbanen og holder fokus, og mit eneste mål i dag er, at jeg ikke skal have fokus på at score, og derfor tror jeg, at jeg kommer til at score i dag.

Opgøret mellem AGF og AaB har kampstart klokken ca. 19:10, da kampen er blevet udskudt, så alle tilhængere kan komme ind på Ceres Park.


Af Raymund Nelausen
Mandag 29. november