Luk

Luk

Patrick M: Ser ud til at jeg ikke fortsætter i AGF

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Infoboks

AGF - FC Nordsjælland 2-2
Superligaen Nedrykningsspil
1' 1-0 Gift Links
7' 1-1 Simon Adingra
70' 2-1 Patrick Mortensen
77' 2-2 Benjamin Nygren

Patrick Mortensen har kontraktudløb om et halvt år, og lige nu ser det ud, som om han ikke skal fortsætte i AGF, fortæller angriberen.

32-årige Patrick Mortensen har været en succes i AGF, men fremtiden for frontløberen er uvis.

Mortensen har kontraktudløb til vinter, og han er ikke sikker på, hvad der skal ske.

Det fortæller han til TV3 Sport umiddelbart efter lørdagens 2-2-resultat mod FCN.

- Jeg har elsket hver dag, jeg er gået på arbejde her, og lige nu ser det ud, som om jeg ikke skal fortsætte. Det er jo ikke altid op til én selv, men jeg har i hvert fald elsket at være her og gør det stadig.

- Jeg er også sikker på, at jeg nok skal starte op med holdet, og så må vi se. Lige nu ligger der ikke noget på bordet fra klubben, og det er jo også helt fair med sådan en sæson. Men generelt har jeg været stolt af det, jeg har præsteret.

- Nu har jeg scoret 53 mål i 118 kampe, så det er en statistik, jeg er meget stolt af, og jeg kunne vel ikke have skrevet det bedre, da jeg kom til klubben i 2019, siger Patrick Mortensen til TV3 Sport.

I denne sæson står Mortensen noteret for seks mål i sammenlagt 30 kampe.

Se klippet i toppen af artiklen.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

Hardcore_krabbe 08:08          
Før denne sæson hed det 47 mål i 88 kampe, det er ret vildt - det andet er flot, men denne sæson pynter selvfølgelig ikke
Weezer 08:43          
Det ender som med Helenius - han bliver topscorer i SL for Viborg næste sæson!
8000Aarhus1880 08:53          
Håber han bliver. Hvis holdet kommer i omdrejninger igen, tror jeg også man kan få gang i PM. Derudover er han vigtig for omklædningsrummet og en god ambassadør for klubben. Selvom det selvfølgelig ikke er nok at være en god fyr.
Steen A 09:02          
Mortensen er stadig en klasseangriber, hvis han kommer ind på et mere chanceskabende hold. Mon ikke det bliver op til den nye træner, i forhold til hvilke ideer han ser med holdet?
niculla 09:15          
En tur tilbage til Brøndby?
dkd 09:15          
Ja, han ender ligesom Helenius, men det bliver for Silkeborg, da han godt kunne blive hentet som afløser for netop Helenius
Mac2907 09:18          
Ingen tvivl om hans kvaliteter, en ægte fox in the box. Men spændende om hans udtalelse (godt trick med et gå i pressen-CV) kan rykke noget hos modparten. Men guld kan købes for dyrt, og jeg tænker at klubben virkelig overvejer om de " +200.000 XL" kr. pr. måned kan bruges på andet, måske nogle upcommings - fair nok. Held og lykke i forhandlingerne, det ser ikke nemt ud.
Lørdag 25. juni