LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Patrick Mortensen: Jeg føler med Vejle

| Superligaen | 14 kommentarer
Riddersholm: 'Det er vanvittigt, at vi først er sikret overlevelse nu - tak til AGF'
Flotte AGF-mål sender Horsens i nedrykningsplayoff - se alle fire scoringer her
SønderjyskE slagter Vejles 10 mand og sikrer overlevelse i Superligaen: Se alle 5 mål her
'Det er tåbeligt': Vejle-back leger målmand og får direkte rødt
Målfarlige Yurchenko støder Vejle foran - se målet her
Patrick Mortensen: Jeg føler med Vejle
Foto: Getty Images

Patrick Mortensen scorede hattrick i AGF's 4-2-sejr over Vejle - men havde ondt af modstanderne.

- Det var sgu en lidt mærkelig kamp, sagde AGF's Patrick Mortensen til TV3+ efter den kaotiske 4-2-sejr søndag aften mod Vejle.

Et rødt kort, seks mål - tre af dem kontroversielle - og masser af skænderier mellem bænkene og spillerne var indholdet af de 90 minutter, og Mortensen havde som så mange andre aldrig oplevet noget lignende.

AGF's hattrickhelt havde helt ondt af Vejle efter kampen.

- Det er selvfølgelig dejligt at vinde og score tre mål. Men det er lidt underligt at stå her og være glad, for omvendt føler jeg også med Vejle. De har leveret fantastisk i det her forår, og at de står her nu - det er ikke sjovt for dem, sagde Patrick Mortensen.

Vejle-spillerne var under kampen ophidsede over AGF's mål til 3-2, hvor spillet blev sat hurtigt i gang efter at en VB-spiller havde fået en advarsel.

- Dommeren når at give den, og så sætter vi den i gang, mens deres spillere er helt oppe at køre over det gule kort. Jeg synes, det er fair nok, at han sætter den i gang, sagde Patrick Mortensen efter sit hattrick.

Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

14 kommentarer

antropologen 21:05          
Som jeg ser situationen, er der ikke engang frispark til AGF i situationen ved 3-2 målet - Vejle erobrer bolden via en ren tackling.

At dommeren så vælger at dømme et frispark til AGF, som ikke er der, kalde Vejle-forsvarsspilleren hen og give et gult kort, samtidig med at han tillader AGF at sætte spillet igang, uden at bolden overhovedet ligger stille, så AGF går ned og scorer, fordi Vejle-forsvarsspilleren mangler i forsvaret, det er simpelthen skandaløst ringe dommer-arbejde i situationen.

Men det var jo kun én af mange fejlkendelser fra en kampens dommer. Jeg håber, at det varer et godt stykke tid, inden han får lov til at dømme en superligakamp igen.
Msk 21:10          
Der var hånd på. Korrekt dømt. Dommeren når endda at putte kortet i lommen, inden AGF starter spillet. Regulært mål. VB må bare dække op i stedet for at snakke.
AGFiChl 21:15          
Enig. Bolden ligger stille i flere sekunder. Greve står og brokker sig. Han er ikke engang blev kaldt hen og kortet er ikke til ham. Dumt, ligesom Sousa slår og nikker skaller.

Jeg håber dig Vejle bliver i Superligaen fremfor Sønderjyske eller Hobro. Dedikerede fans, både ude og hjemme og puljens næstbedste hold pt. Jeg hepper på jer
biiiiib 21:17          
uenig
Snigskytten 21:18          
Det eneste skandaløse ved 2-3 målet, det er i bliver ved med at påstå noget som ikk er der... Kortet er givet og noteret, bolden ligger stiller og dommeren er på vej videre. Ergo er AGF i sin gode ret til a startet spillet.
antropologen 21:27          
Jeg mener ikke, at det er godtgjort, at der var hånd på bolden - et klart fejlskøn set med Vejle-briller. Dommeren påstår så efter kampen, at "der var kontrol over situationen", men det var der jo overhovedet ikke - endnu et fejlskøn.

Sammenholdt med alle de øvrige fejlskøn, som den dommer lavede, så endte det med at koste Vejle dyrt.
VBK - Leeds 21:31          
Jeg synes ikke man kan klandre dommeren for 2-3 målet. Selvom det er hårdt at være Vejle tilhænger, så er det også rart at se hurtig taget frispark og indkast.
Tirsdag 21. maj