Luk

Patrick Mortensen kåret til årets spiller i AGF

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

AGF-topscoren Patrick Mortensen er blevet hædret som årets spiller i AGF, mens Jakob Ankersen er kåret til Årets Fighter i klubben.

Patrick Mortensen er blevet hædret for sine 18 mål i denne sæson med en titel som årets spiller i AGF.

Det fortæller AGF på klubbens hjemmeside, hvor klubben også oplyser, at Jakob Ankersen er blevet kåret til årets fighter i klubben.

Det sker på bagkant af en aften, hvor AGF vandt deres Europa League-playoff mod OB, og hvor Mortensen og Ankersen efterfølgende er blevet hædret med deres titler til spillernes sæsonafslutning. 

Patrick Mortensen scorede 18 gange i 3F Superligaen i denne sæson, mens Jakob Ankersen har lavet seks mål og fem assists i ligaen i sæsonen. 

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Johannes Skjøth

8 kommentarer

Wise1964 20:05          
Voldsomt fortjent ...
nicpedersen 20:24          
Hvis Backman havde været skadesfri, havde han været en nobrainer til årets fighter, men fin gestus til Anker.
BedreEndBeckmann 20:26          
Jeg syntes måske godt en af de titler, kunne have gået til Poulsen...
haraltidret 20:30          
Casper Højer kunne også godt have fortjent prisen som årets spiller i AGF.
Bluebold 02:37          
Tillykke.
Godt comeback til dansk fodbold, efter nogle gode år i Norge.
TheUnitedWay 08:17          
Jeg synes nu Bundu fortjener den titel. PM har været god, men han har godt nok også brændt en del chancer. Men ok Bundu har selvfølgelig også været skadet en del.
RaSMuS. 10:43          
Patrick Mortensen adskiller sig på et centralt punkt fra Bundu og Højer, som nok har været de eneste reelle konkurrenter. Han har taget AGF og Aarhus til sig på en helt anden måde. Han udtaler sig som en rigtig klubmand, han lader til at have ægte ambitioner for AGF og han virker som om, at han har taget det på sig at være kulturbærer i truppen. Højer og Bundu er to spillere på vej videre mentalt, og det lader Patrick Mortensen til ikke at være. De to andre har måske et højere topniveau, men blandt de fleste AGF fans, jeg kender, er Patrick Mortensen bare højere agtet og mere respekteret.
Tirsdag 11. august