Luk

Patrick Mortensen sikrede AGF point i drama

| 3F Superliga | 68 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AGF 1-1
Superligaen Grundspil
2' 0-0 Sebastian Hausner
87' 1-0 Alhaji Kamara
90' 1-1 Patrick Mortensen

Patrick Mortensen udlignede i overtiden, da AGF og Randers spillede 1-1 søndag eftermiddag i Superligaen. AGF spillede i undertal i 88 minutter.

AGF skulle søndag eftermiddag revanchere det smertelige nederlag i midtugens Europa League-kvalifikation, da de var på besøg hos lokalrivalerne fra Randers.

Begge hold vandt deres respektive opgør i første runde, så der var lagt op til et brag af en kamp. Og det fik vi.

Sebastian Hausner var tilbage i AGF's startopstilling, efter han måtte se til fra bænken i Slovenien, men der gik kun to minutter, og så var han ude igen.

Forsvarsspilleren forsøgte at heade bolden tilbage til sin målmand, men den fik ikke nok fart, og så var Marvin Egho på vej alene igennem med William Eskelinen.

Det forhindrede Hausner dog, da han hev fat i Randers-angriberen, der faldt. Det takserede kampens dommer til et rødt kort til Hauser, og så skulle AGF spillede de resterende 88 minutter i undertal.

Det førte til, at Randers tog kontrollen med opgøret. AGF stod til tider meget langt tilbage på banen, men fik alligevel sat et par omstillinger i gang.

Efter 19 minutter var Randers tæt på en føring, da  Marvin Egho headede et hjørnespark på overliggeren.

Efterhånden som første halvleg skred frem, kom AGF bedre med i kampen på trods af undertallet. Efter 27 minutter sparkede Patrick Olsen et frispark tæt over mål, men ingen af holdene fik scoret i første halvleg.

0-0 i pausen.

Randers bedre i anden halvleg

Fra anden halvlegs start skiftede Randers en ekstra angriber på banen i form af Alhaji Kamara, og den mere offensive tilgang kastede nogle chancer af sig i begyndelsen af anden halvleg.

Først fik Andre Rømer en lidt tilfældigt chance, hvorefter netop Kamara fik afsluttet, men bolden røg over mål.

Efterfølgende var det AGF der var tæt på over et par omgange, men heller ikke gæsterne kunne få scoret.

Efter 72 minutter var indskiftede Kamara tæt på igen, da han headede en fin mulighed forbi mål.

AGF viste sig primært frem i omstillingerne i en anden halvleg, som Randers dominerede. 

Efter 87 minutter kom det forløsende mål for Randers. Indskiftede Kamara kom højest på et hjørnespark og headede bolden ind bag William Eskelinen, som slet ikke kom ud af sit mål.

Og bedst som Randers troede, sejren var hjemme, svarede AGF igen. En velspillende Jesper Juelsgaard slog et skarp indlæg ind i Randers-feltet. Det kom Patrick Mortensen forrest på, og han dirrigerede bolden ind i det lange hjørne. 1-1.

Mere var der ikke i nogle af holdene, og derfor sluttede kampen 1-1.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Jonas Nielsen
Onsdag 25. november