Luk

Patrick O. havde flere Superliga-muligheder

| Superligaen | 8 kommentarer
'Sat Af' møder Nicolai Boilesen: FCK-profil sender kæk stikpille til Vestegnen
Patrick O. havde flere Superliga-muligheder
Foto: Jonas Bonde

Infoboks

AaB - Silkeborg
Superligaen Grundspil (29/07)
NordicBet 1,85 3,60 4,45
Oddset 1,70 3,90 4,80
Stream AaB – FC København på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Patrick Olsen ser frem til gensynet med Lucas Andersen i AaB og afslører, at han havde flere muligheder i Superligaen. 

AaB har onsdag skrevet en treårig aftale med midtbanespilleren Patrick Olsen, der også havde andre muligheder i landets bedste række. 

- Jeg er stolt af at have skrevet en treårig kontrakt med AaB, som hurtigt blev min førsteprioritet blandt øvrige muligheder for mig i Superligaen, siger Olsen til klubbens hjemmeside og fortsætter: 

- Det skyldes ikke mindst klubbens omdømme og positive tilgang til spillet, og Jacob Friis har blot bekræftet dette indtryk ved mine samtaler med ham i forhold til min rolle i truppen. 

- Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig til at blive genforenet med Lucas (Andersen, red.), som jeg både på og uden for banen har et rigtig fint forhold til, og så ser jeg frem til et flerårigt og kontinuerligt forløb, hvor jeg kan give alt for AaB. 

Olsen og Andersen har tidligere spillet sammen i schweiziske Grasshoppers. 

AaB's sportsdirektør Allan Gaarde påpeger desuden, at Olsen tidligere har været på blokken, men først nu passede brikkerne sammen. 

Stream AaB – FC København på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

HerbalAttraction 09:34          
håber på de kan levere et godt samarbejde
OAJ-Kongen 09:51          
Tillykke med bemærkningen om flere muligheder i superligaen - sjovt de ikke har været der de sidste 2 år:-)
Spændende om Olsen kan komme på holdet, det er to legender der skal erstattes
JollyRoger 10:16          
"Sjovt de ikke har været der de sidste 2 år :-)".

Inden du lader dig fornærme, og bliver smålig - så skiftede han til en superliga-klub for 2 år siden, FC Helsingør. Så det er kun sidste år, at han ikke spillede i superligaen, og han, og klubben, havde nok en forventning om, at de ville returnere til superligaen, og ikke falde ned i 2. div.
OAJ-Kongen 10:33          
Mon ikke bemærkningen er for at please Aab fansne:-)
Hynkjii 13:40          
Velkommen Patrick håber det bedste for dig. Men er ekstremt skuffet over vores ambitionsniveau eller mangel på samme. !!!
Vince Jones 17:58          
Velkommen til Aab Patrick. Vi håber dit fine forhold til Lucas også kommer til at gælde andre på holdet og at du vil få en god tid her og bidrage med godt og slagkraftig fodboldspil.
Og så lad være med at lytte for meget til et vist udvalg af Aab-kommentatorer her på bold.dk. Jeg vil ikke sige de har jord i hovedet, men det har i hvert tilfælde plads til det.
Hynkjii 18:58          
@vince Jones
Jeg tror du misforstår de "negative" kommentarer, det har ikke noget med Patrick at gøre, men mere frustration over vi vil med i mesterskabsslutspillet, og så køber vi en spiller der er rykket ned i 2 division, det gaarde render og laver er jo helt til grin, og har været det længe.
Mandag 22. juli
Søndag 21. juli