Luk

Patrick O: RFC har svært ved at finde på noget

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AGF
Superligaen Grundspil (02/11)
Bet25 3,05 3,60 2,31
Oddset 3,10 3,55 2,25

Patrick Olsen synes ikke, det var synderligt op ad bakke at skulle spille 10 mod 11, fordi Randers mangler idéer, når kronjyderne skal skabe kampene.

AGF spillede søndag næsten en hel kamp i undertal, da forsvarer Sebastian Hausner tidligt trak i nødbremsen og så direkte rødt kort i 1-1-kampen mod Randers FC.

For de fleste ville det betyde et mentalt slag, men AGF's Patrick Olsen mente ikke, at det blev op ad bakke for AGF på grund af det tidlige røde kort, fordi Randers ikke nyder at have bolden.

- Det synes jeg egentlig ikke. Man ved, at hvis man giver Randers bolden, så har de svært ved at finde på noget. Det havde de også i store dele af kampen, synes jeg. Det eneste, de havde, var deres hjørnespark, og jeg synes, vores forsvar var rigtig gode på deres indlæg, siger han og fortsætter:

- Selvfølgelig, var det en hård kamp, og vi spillede 10 mod 11, men samtidig skulle Randers skabe noget, og det var de mindre gode til, synes jeg.

Han mener, at det røde kort lod AGF stille sig længere tilbage på banen, og det er ikke sjovt at være tvunget til at angribe som overtalshold.

- Det er klart, at det ændrer en smule på gameplanen at være i undertal, men man ved, hvor svært det er at være i overtal, når man er tvunget til at skulle frem, og det andet hold bare venter på at stikke kniven i en. Det var det, vi gjorde mod Randers, og vi havde flere gode chancer. Desværre, kom de foran 1-0, inden vi fik scoret.

Patrick Olsen var meget tilfreds med det arbejde, som AGF-holdet lagde for dagen.

- Jeg synes, alle i de røde trøjer arbejdede som nogle svin. Det er sindssygt klasse at have sådan en ånd, hvor vi gik ind og smadrede igennem, og fantastisk at gøre det i 90 minutter med 10 mod 11.

AGF er efter to kampe noteret for fire point i Superligaen.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Jonas Dalgård

15 kommentarer

Bundu4life 17:20          
Enig
Siden_1880 17:35          
Det var tydeligt at Thomasberg ikke havde en plan B, men blot troede at man skulle ud og køre den sædvanlige tonsertaktik mod AGF. Randers scorede jo kun fordi Eskelinen ikke går ud og istedet kom til at ligne Bambi på glatis.
Det var den 3 kamp på 6 dage for AGF og alligevel får vi med 10 mand 1 point med hjem fra randers uden de helt store dikkedarer...
jeppe!rfc 17:56          
Jeg syntes det er et lidt flabet svar af Patrick Olsen. AGF var heldige med at få noget ud af kampen, vi var klart bedst i anden halvleg og var flere gange tæt på. Men det var alt sammen på dødbolde, vi formåede ikke, at spille os igennem AGF dybe forsvar.

AGF spillede en taktisk god kamp. De lod os have bolden og stod meget langt tilbage på banen og når hold spiller sådan mod Randers. Så har Randers meget svært ved og score mål.

Det er ikke for sjovt David Nielsen og holdet jublede, som havde de vundet superligaen. De vidste godt, de ikke burde have fået noget med fra den kamp.

Randers var uden Kehinde, da han ikke har arbejdstilladelsen i orden. Han kunne have åbnet AGF mere op. Vi har en meget smal trup og jeg tror desværre kun vi får en kantspiller mere.
24601 18:00          
Og han har jo helt ret.
Derfor 18:12          
Lidt som AGF i torsdags.... Og ja, det er ikke RFC styrke at åben et forsvar der står så kompakt... Hvilke hold er forresten gode til det.. RFC manglede helt sikkert Kehinde.. Og så fatter jeg ikke at Thomasberg ikke prøvede Issah.. Han kan noget af det de mangler.. Lidt sjovt, så fik han kontrakt i RFC efter en træningskamp mod AGF, hvor han havde holdt legestue med AGF spillerne.. Men han har desværre haft en lang skades pause, men han var jo i truppen i går. Så fatter ikke han ikke blev prøvet
16holdisuppen 18:24          
Patricia Olsen er jo kun et år i hver klub

Ligner snart en spiller i 2. Bundesliga
Med lidt højere løn.
cf srednar 18:33          
"Patricia Olsen er jo kun et år i hver klub

Ligner snart en spiller i 2. Bundesliga
Med lidt højere løn."

Hold da op, hvor er du butthurt.
Kom nu videre...
Lørdag 31. oktober