Luk

Patrick O. savner spilletid: Sætter ikke holdet

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Infoboks

Patrick Olsen er opsat på at kæmpe sig tilbage i David Nielsens foretrukne startopstilling. Jeg prøver kun at være den bedste version af mig selv, siger han.

I sin første sæson i AGF var Patrick Olsen fast mand på holdkortet, men det er ikke helt tilfældet længere.

Midtbanespilleren har i de seneste fem superligakampe fået tre indhop og to startpladser, hvor AGF har haft skader eller karantæner.

Patrick Olsen satser på at kæmpe sig tilbage til at være fast mand.

- Jeg træner så godt som muligt og tager de chancer, jeg kan få. Det er ikke mig, der sætter holdet. Jeg prøver kun at være den bedste version af mig selv og kæmpe mig tilbage, siger han ifølge B.T.

Søndag spillede Patrick Olsen hele kampen mod Randers og er nogenlunde tilfreds med sin egen præstation, selvom det endte med et 0-1-nederlag til AGF. I lokalopgøret måtte aarhusianerne klare sig uden Nicolai Poulsen og Mikael Anderson grundet henholdsvis karantæne og en skade.

Den 27-årige midtbanespiller kom til AGF fra AaB for snart halvandet år siden og har kontrakt til 2025 i smilets by.


Af Martin Schmidt

15 kommentarer

Snigskytten 12:24          
En dejlig lang kontrakt, til en spiller som er fejl scoutet… men Man må dog rose Olsen, når han er blevet skiftet ind, så får da løbet noget trods alt
BHS 12:33          
Hvis du kan forvandle dig til Amini, så har du en chance....
Alabu 12:51          
Ser man deeeet :-)..
Taco mix 12:57          
Hvornår kom PO til ift sportschef? Var det jeres Stig Inge, eller er der endnu en til listen af PC´s mærkelige handler?

Jeg ved PC hentede ham der Jevtovic hos jer. Links er også købt dyrt, ikke?
Slettet(581338212610) 13:08          
Jeg tror helt ærligt, at PO har set dårlig ud fordi holdet spiller ad helvedes til.. Hans position og hans spillestil er sådan, at hvis holdet spiller godt og tør have boldbesiddelse og sætte afleveringer sammen, så kan han shine med sine gode afleveringer og blik for spillet. Men når vi har under 40% bold og ikke laver andet end at losse bolden op til modstanderens forsvar, så er det helt umuligt for en type som PO at spille sit spil.
Og når det så går dårligt, ja så er det jo ofte en ond cirkel som skaber dårligere selvtillid -> dårligere spil osv.

Planen da PO blev hentet var jo netop at AGF skulle udvikle sig til at spille bedre fodbold, og det blev PO set som en del af.

Så ingen tvivl om, at han ikke har levet op til forventningerne, men jeg tror faktisk han kan blive rigtig god og vigtig på vores centrale midt, hvis altså holdet lærer at spille bold. Men så længe det kun handler om overlevelse og sparke bolden væk - ja så passer han ikke ind.
Kåssådehvie 13:10          
Det er ganske rigtigt PC der købte ham som vores dyreste spiller nogensinde. Udover nogle gode lejemål (spillere som nu alle befinder sig i FCK) lavede PC ikke noget stort arbejde i AGF. Tværtimod blir det tydeligere og tydeligere, at hans dyre indkøb ikke fungerer og leverer for os. Men han er skide god til lejeaftaler :-).
Kåssådehvie 13:15          
@mads
Han blir uden tvivl bedre, jo mere "spillende" et hold han er en del af. Han passer slet ikke ind i vores spillestil. DN´s drøm om at styre et fodboldhold, der kunne tage kontrol med kampene, er kuldsejlet. enten er der købt helt forkert ind, eller også magter DN ikke andre former for bold, end overfaldsfodbolden. Den virker så kun når spillerne er villige til at investere 110% i presspillet, og det gør de ikke i hver kamp. Vores midtbane har været dysfunktionel siden Amini blev skadet og siden forlod os. Vi mangler en til at binde tingene sammen derinde, det magter PO slet ikke, selvom det oprindeligt var hans rolle. Han er ikke så dygtig at han kan skabe ro på vores spil alene, og desværre sænker han alt for ofte vores spil med vendinger og afleveringer tilbage i banen, istedet for at aflevere frem eller tage nogle meter selv, som Amini var fænomenal til.

Savner en mand på midten, der kan drive bolden frem og ser hullerne i dybden også.

Måske skulle PO flytte til Aarhus og blive en del af byen. Det kunne måske også gøre noget ved mindsettet og få ham til at fæle sig mere som en del af fællesskabet? Bare en tanke.
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december