Luk

Patrick Olsen: Kan blive en rigtig god sæson

| 3F Superliga | 21 kommentarer

Patrick Olsen forventer, at det kan blive en rigtig god sæson i AaB, efter søndagens sejr over FCK i Superligaen.

AaB tog søndag en flot skalp i Superligaen, da nordjyderne var første hold til at slå FCK i denne sæson.

Det var årsag til stor glæde og optimisme i AaB-lejren, hvor Patrick Olsen særligt har forventninger til AaB. Det fortalte han i et interview med Eurosport efter kampen.

- Vi kan være med, vi slår de bedste hold, og det skal vi kunne gøre i flere kampe. Det kan gå rigtig godt for AaB i den her sæson, fortalte Olsen efter kampen og fortsatte om kampen.

- Det er fantastisk. Vi var pissegode i dag. Vi var med i første halvleg, og det kan godt være, vi blev presset ned i anden halvleg, men vi havde styr på det, og vi afviste det hele.

AaB er foreløbigt på en tredjeplads i Superligaen – Brøndby kan dog vifte AaB af pinden, hvis Vestegnsklubben tager point søndag aften mod FC Midtjylland.


Af Jonas Dalgård

21 kommentarer

Arnemanden 18:14          
Ro på sømand, i slog et FCK hold med 6-8 skader og torsdags kamp i benene. I er stadig middelmådige, intet andet.
VBaltid 18:38          
Nej, AaB, Patrick Olsen og Lucas Andersen ser rigtigt gode ud!
MikkelF 18:43          
Ro på sømand, i slog et FCK hold med 6-8 skader og torsdags kamp i benene. I er stadig middelmådige, intet andet.
Nu handler det hele jo ikke om FCK. Man bankede også Horsens og spiller generelt bedre end længe.
HerbalAttraction 18:45          
Arnemanden: vi har også skader og AaB er farlige at dømme ude når de spiller som de gør. det skulle ikke undre mig der lå et mesterskab i kortene i løbet af et par sæsoner. De har gjort det før - mange gange endda.
Sir_Cumcised 18:47          
Det er meget imponerende set med Patrick Olsen. Jeg troede faktisk han var helt færdig da han tog til Helsingør. Det er vildt nok at gå fra dem direkte ind i startopstillingen hos AaB og så gøre det rigtig godt. Havde en eller anden fornemmelse af at han ville blive den nye Emil Lyng, men det har han da gjort fint til skamme denne sæson.
Augenthaler taler for sig selv 19:04          
Ro på sømand, i slog et FCK hold med 6-8 skader og torsdags kamp i benene. I er stadig middelmådige, intet andet.
Du har ret Arnemanden, at slå et hold, der tabte til Riga FC, kan på ingen måde tages som udtryk for klasse. Det er middelmådigt, ja faktisk pinligt og det skulle AaB have holdt sig for god til og ladet FCK vinde...

Og ikke nok med, at FCK havde flere spillere ude med skader. Næ nej, Fischer, det lille pus, har lagt sig syg, og græsset på banen var lidt for langt, og der var også modvind i én af halvlegene, og mere end én af tilskuerne sagde vist noget grimt om FCK, og pauseteen var for varm, og...

Lazlos 19:07          
Vis nu nogle resultater - nationalt og internationalt - så kan vi snakke. Ikke alle hold som I kan spille pindsvinefodbold mod. Tillykke med sejren - tvivler på en top seks
Mandag 14. oktober