Luk

Patrick Olsen strålede da AaB tævede Horsens

| Superligaen | 23 kommentarer
'Sat Af' møder Nicolai Boilesen: FCK-profil sender kæk stikpille til Vestegnen
Patrick Olsen strålede da AaB tævede Horsens
Foto: AaB

Patrick Olsen scorede til 1-0 og 2-0, da AaB tævede AC Horsens med 4-0 i en testkamp.

Superliga-mandskaberne Horsens og AaB testede fredag formen med et indbyrdes opgør hos førstenævnte, og det blev gæsterne, der leverede den mest overbevisende indsats.

Andreas Hansen vogtede buret for AaB i fraværet af sygdomsramte Jacob Rinne, men derudover stillede nordjyderne i stort set stærkeste opstilling, og midtvejs gennem første halvleg kom de på 1-0.

Nyankommende Patrick Olsen sparkede fra kanten af feltet bolden fladt i mål, og 13 minutter senere blev Olsen ogsså dobbelt målscorer fra stort set samme position.

3-0 blev det også kort efter, da Lucas Andersen og Jakob Ahlmann efter en omstilling satte Frederik Børsting op til scoring.

Efter en duelpræget anden halvleg øgede indskiftede Mikkel Kaufmann til slutresultatet 4-0 efter 77 minutter, da han via overliggeren sendte bolden i mål efter en god soloaktion. 

Stream AaB – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

23 kommentarer

Blokvogn 14:55          
Det bliver en laaaang sæson, bare fortsæt med Quist og kortegaard, glæder mig over vi har fået penge i kassen og passer rigtig godt på dem? Det ser uhyggeligt ud og virker håbløst.
CCDK 15:02          
Tror med 3 nedrykkere at Horsens endelig er færdige i ligaen efter i år og håber ikke de kommer tilbage i meget meget lang tid.
bruger 150225 15:17          
Kom nu igang bo h køb nogle spillere for ......
Lassenftw 15:21          
Held og lykke til den gule fare med Brock Madsen, som ser klubben som et springbræt til udlandet. lol
Horseman 15:38          
Horsens har aldrig været kendt for at klare sig godt i testkampe, så det kan man ikke udlede meget af, men er enig i at det bliver en svær sæson, men ikke på baggrund af nogle testkampe. Der er en grund til at de bliver kaldt test eller træningskampe.
Gule claus 16:08          
Blokvogn, jeg er fuldstændig enig med dig... En jammerlig indsats især i 1.halvleg hvor flere så ud som om de ikke gad... Og nu må BH snart få øjnene op for at Quist ikke dur, hverken i forsvaret eller andre steder. Det var i øvrigt hele forsvaret der sejlede i dag. Dagens bedste spiller var uden tvivl indskiftede Luca Prip, som en af de eneste der kan noget på egen hånd... Der skal til at ske noget, og det hurtigt...
Blokvogn 16:20          
CCDK, fantastisk indlæg du har, det må være dejligt at være så rig at man kan tillade sig at genere de fattige, det er derfor FCK ikke har mange tilhængere udenfor København.
Onsdag 17. juli