Luk

Paul Onuachu-bejlere giver FCM en deadline

| International | 18 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 5,40 4,10 1,64
Oddset 5,40 4,00 1,62
bet365 5,00 4,33 1,60

Belgiske Genk vil købe Paul Onuachu, men klubbens sportsdirektør er ved at miste tålmodigheden med FC Midtjylland. 

De belgiske mestre Genk har snøren ude efter FC Midtjyllands store angriber Paul Onuachu, der skal sælges denne sommer. 

Genk har har dog ikke ubegrænset tålmodighed med midtjyderne i forhandlingerne om nigerianeren. 

- Det er ikke tale om et ultimatum, men det siger sig selv, at vi ønsker en hurtig afklaring. Hvis aftalen ikke afsluttes, bliver vi nødt til at udforske andre emner. 

- Inden for en uge vil vi vide, hvor vi står, siger Genks sportsdirektør Dimitri De Conde til Het Belang van Limburg ifølge tipsbladet.dk. 

Genk vil angiveligt betale omkring 45 millioner kroner for Onuachu. 

 

 


Af Mikael Blond

18 kommentarer

bruger 106250 10:26          
Sælg ham dog til de 40-50 millioner og kom videre! Manden er ikke flere penge værd og vil nærmest garantere at han ikke bliver en succes. Manden kan tæmme en bold i 4 meters højde og god til at holde bold til sig.. that´s it!
AK78 10:33          
Bruger106250, faktisk enig i din analyse.
Hans lod er at han kan komme sindssygt højt op til indlæg på dødbolde og derved komme til mange afslutninger især med hoved...
Men en boldkunstner, det bliver han aldrig..
Jeg er enig med dig, skud ham af hvis de kan få 40-45 mill..
Vi må også huske at Superligaen og tophold i Belgien er ikke det samme, se bare på Marcus Engvartsen- Det blev heller aldrig godt.
Scharw 10:35          
Enig. Afsted for 45 og så en videresalgsklausul på 20%
Defensive Tunger 10:37          
Ja, det er da det eneste han kan.
Det ved du alt om, og de klubber der betaler mennesker for at finde spillere og angiveligt er klar til at investere 45 milioner ved intet, og kunne lige så godt ansætte dig eller blæksprutten fra VM 2010 (men den døde vel desværre, så de skulle ansætte dig for en pose peanuts i ugen, sparer de 45 milioner og hente Anton fra serie 2, som tæmmede over 10 bolde sidste sæson)
FCK 4EVER 10:54          
Forstår ikke helt FCM´s ageren (ud fra de rygter der kommer ud forstås), det er jo fint at de vil have max. profit. Men der er vel også en forholdsvis loyal spiller at tage hensyn til, han har været i FCM i mange år efterhånden og tog det forholdsvis roligt efter sidste kiksede skifte hvor han syntes Steinlein løb fra løfte - det burde vel også tælle lidt i forhold til at få ham afsted i god tid.

Det er jo ikke til spillerens fordel at det trækker ud så længe at han er bagud på point i sin nye klub som er gennem opstart og har spillet de første kampe i sæsonen.

Det bliver interessant at se hvad han bliver solgt for og om alt de udmeldinger på prisen er spin fra diverse klubbers side eller om FCM vitterlig har holdt på en forholdsvis høj pris og transfer derfor trækker ud.
bruger 147087 10:57          
Måske kommer han slet ikke afsted.
Slettet(350105202712) 10:57          
Når hverken Sørloth eller Sanneh ikke har vist sig at være de utroligt mange penge værd de fik for dem, kan jeg sgu godt forstå klubberne ikke står i kø for at betale 90m for Onuachu.

FCM har lavet nogle utroligt flotte handler, men de har ikke verdens bedste track record de sidste par år, hvad angår spillere der slår direkte igennem i udlandet fra Superligaen.

Reid, Kjær og Zidan osv. er selvfølgelig undtagelser, men det ligger nogle år tilbage efterhånden.

Jeg kan da godt forstå at FCM vil presse citronen, men de penge de forlanger virker lige friskt nok.
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober