Luk

Pause god for SIF: Topscorer er klar igen

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Landskampspausen har været god for Silkeborg, der har fået topscoreren Sebastian Jørgensen klar igen efter en skade. 

Søndag er Silkeborg tilbage i aktion efter landskampspausen, når de gæster FC Nordsjælland.

Senest bankede Kent Nielsens tropper Farum-klubben med 4-1, og det kunne sagtens blive ganske underholdende igen. 

– Det kan sagtens gå hen at blive rigtig livligt og underholdende – forhåbentlig kun i den ene ende.

- Sidste gang mod FC Nordsjælland forpagtede vi en god del af skarpheden og straffede dem prompte, men resultatet 4-1 var nok lidt misvisende – og vi ved, at vi søndag helt sikkert bliver udfordret på især deres fart og individuelle kompetencer, så vi skal have hurtigløberskoene med.

- Det bliver en kamp om hvem af de to hold, der kan dominere bedst på bolden, fortæller Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Han har været glad for landskampspausen, der har givet tid til at få Sebastian Jørgensen tilbage på banen, efter han havde væske i knoglerne, der betød, at han måtte melde afbud til U21-landsholdet.

– Landskampspausen har bekommet os vel, og vi har mange spillere, der har gjort sig fortjent til en startplads. Vores landsholdsspillere er kommet godt hjem, og Sebastian Jørgensen er også blevet klar igen oven på sin skade, så holdet ser godt ud, og vi går forventningsfulde ind til kampen.

- Jeg hører, at der igen vil være en god portion medrejsende fans på lægterne, og det glæder vi os til. Der har været rigtig flot support også på udebanerne her i efteråret, og det betyder rigtig meget for os – støtten giver ekstra energi til holdet og gør en forskel, siger Kent Nielsen.

Silkeborg er nummer seks med 23 point - fire ned til AGF.


Af Andreas Roesen
Tirsdag 30. november