Luk

Pavard: Er mindre sexet end Hakimi og Trent

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Barcelona
Champions League gruppe E (08/12)
Oddset 1,60 4,60 4,60
bet365 1,65 4,75 4,20

Benjamin Pavard mener, at han på papiret er et mindre sexet navn end Achraf Hakimi og Trent Alexander-Arnold, men at han defensivt er bedre end de to.

Benjamin Pavard er både verdensmester med Frankrig samt Bundesliga- og Champions League-vinder med Bayern München - og i netop overståede landskampspause blev han så også Nations League-vinder med landsholdet.

Pavard har med andre ord vundet det meste, enhver fodboldspiller kan drømme om, men alligevel er han nok ikke den højreback i verden, som de fleste ville placere på deres holdkort, hvis de frit kunne vælge på alle hylder. 

Det forstår franskmanden også godt selv, på trods af at han ikke mener, at andre nødvendigvis er bedre end ham.

- Store trænere placerer mig som højreback, fordi de har tillid til mine evner. Det er ikke på grund af mine smukke øjne eller mit hår, siger han til Canal Football Club og fortsætter om andre mere profilerede højrebacks i verden i form af Achraf Hakimi og Trent Alexander-Arnold.

- På papiret er Pavard muligvis mindre sexet end Hakimi og Alexander-Arnold, men jeg tror, at jeg er mere komplet defensivt, forklarer han.

Hakimi har fra sin position som højreback henover de seneste tre sæsoner lavet 19 mål og 23 oplæg i alle klubturneringer, mens Alexander-Arnold fra samme position i Liverpool har præsteret seks mål og 27 oplæg i samme.

25-årige Pavard har været i Bayern München siden 2019 og har i sin tid der leveret fem mål og ti oplæg, så offensivt har den franske forsvarsspiller nok ret i, at de to andre højrebacks er mere iøjnefaldende. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december