LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Payet scorede to i Marseille-storsejr

| Ligue 1 | 1 kommentar
Payet scorede to i Marseille-storsejr
Foto: Getty Images
Franske Dimitri Payet afgjorde Ligue 1-kampen mellem Marseille og Toulouse fredag aften, da han med to scoringer var med i Marseilles 4-0-sejr. 

Fredag aften blev den nye sæson af Ligue 1-sparket i gang med et opgør mellem Marseille og Toulouse. 

Til opgøret havde hjemmeholdet stjerner som Lucas Ocampos, Valere Germain og Dimitri Payet med fra start, og sidstnævnte skulle få en stor betydning for kampens udfald. 

I første halvlegs sidste minut havde Toulouse-spilleren Kelvin Amian Adou nemlig hånden på bolden i feltet, og derfor kunne Payet sikkert sparke Marseille i front på et straffespark. 

Første halvleg bød ikke på yderligere scoringer, og derfor gik hjemmeholdet i omklædningsrummet med en føring på 1-0. 

Efter en times spil var Payet endnu en gang i hovedrollen, da en Marseille-afslutning tog den ene opstander og sprang ud til franskmanden, der let kunne sparke bolden i kassen til 2-0. 

I kampens overtid scorede Valere Germain til 3-0 for hjemmeholdet, og da Florian Thauvin  gjorde det til 4-0 i overtiden blev det for alvor en komfortabel sejr for Marseille mod Toulouse. 

Marseille sluttede i sidste sæson på fjerdepladsen i Ligue 1, ét point efter Lyon på tredjepladsen. 


Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt

1 kommentar

MVM 08:30          
Stærkt. Med Rami, Mandanda, Rolando og den nye Caleta-Car kampklar begynder det at ligne noget. Der mangler dog stadig en bedre angriber.
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar