Luk

PC: Barca-kant er dygtig - ser på Zeca-afløser

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Barcelona
Champions League gruppe E (08/12)
Oddset 1,62 4,70 4,30
bet365 1,65 4,75 4,20

FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen indrømmer, at man kender til Barcelona-kanten Alex Collado, ligesom han bekræfter, at FCK er på markedet efter en afløser for Carlos Zeca.

FC København blev for nylig sat i forbindelse med Barcelona-kantspilleren Alex Collado.

Det navn ringer klokker hos FC København-sportsdirektør Peter Christiansen, der ikke vil kommentere for meget på enkeltnavne – han erkender dog, at den 22-årige kantspiller er en dygtig spiller.

- Jeg kan ikke gå ind at kommentere på enkeltspillere, men vi ved, hvem han er. Han er en dygtig spiller, og det er vel det, jeg kan holde det til her, siger FCK-sportsdirektøren.

Alex Collado er uden for Barcelonas trup i denne sæson, da han ikke er registreret, og derfor er han altså på vej videre i karrieren.

FCK-bossen blev i samme interview også forholdt skaderne til profiler som Carlos Zeca og Rasmus Falk.

Særligt Zecas skade er dyr, for den holder anføreren ude frem til næste sommer, og derfor er FCK på markedet efter en erstatning for kaptajnen.

- Det kunne godt være en betragtning, jeg godt kunne købe. Vi har folk nu, og jeg tror, at vi, som vi har for vane, kigger på, hvilken trup og hold, vi har til rådighed.

- Når Carlos Zeca ikke er til rådighed før næste sommer formentlig, så er det nok et af de steder, vi kigger på, ja, siger han og tilføjer:

- Vi har nogle gode idéer (til en afløser, red.) allerede, ja.

Zeca sidder ude med en korsbåndsskade.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård

4 kommentarer

LarsenSindaco 15:01          
Jeg mener FCK er ved at flyde over i centrale midtbanespillere. Dels alle islændingene, som vel alle 3 spiller der - videre Falk, Lerager, Stage, Biel - udover Zeca som eventuelt kommer tilbage. Det er 8. Jeg er med på, at mange af dem er offensive, men det understreger jo bare skævheden i truppen. Hvis man skal have en ny, skal man vel i hvert fald ikke holde på Lerager.
Chris1234 15:09          
Jeg tror heller ikke, at man beholder Lerager medmindre han virkelig vokser med opgaven. Der er han alt alt for løntung ift hvad han har præsteret
Pep Guardiola 16:40          
Lerager kan man umuligt vælge at forlænge med. Det kan kun være såfremt der er en obligatorisk klausul, hvilket der mig bekendt ikke er.
Ift Collado er han vel samme spiller som Biel, Falk og Johanneson, en teknisk dygtig mellemrumsspiller uden den store fart. Den helt store mangelvare i FCK er fart. Jeg kan forstå behovet for en Zeca-afløser, men det er utrygt at der ikke engang tales om at få 1-2-3 hurtige folk ind.
Miggle11 12:50          
I en 4-2-3-1 er der vel også 5 midtbane pladser der kan fyldes. Så det vil kræve 10 spillere….
En zeca afløser kunne jo også være falk eller biel. Så er der plads til dem begge centralt. En mere defensiv end den anden. Tror ikke vi kan finde en direkte afløser for zeca. Så den opgave skal deles mellem flere.
Mandag 6. december
Søndag 5. december