Luk

PC bekræfter Wass-interesse - afviser Skov O.

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC København - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 1,30 5,60 9,80
Oddset 1,25 6,10 11,50
bet365 1,28 5,50 11,00

Peter Christiansen bekræfter, at FCK forhørte sig på Daniel Wass og Andreas Skov Olsen, men afviser i den forbindelse, at sidstnævnte var et tema.

FC København havde et ganske travlt sommervindue, hvor en del spillere blev hentet til, men det var ikke alt, der lykkedes.

I løbet af sommeren blev FCK sat i forbindelse med landsholdsduoen Daniel Wass og Andreas Skov Olsen, som spiller i henholdsvis Valencia og Bologna, og det var rigtigt nok spillere, som FCK forhørte sig på.

Det fortæller sportsdirektør Peter Christiansen i Discovery-programmet købmændenes klub.

- Hvis vi ville gå all-in, kunne vi vel godt tilknytte dem, men det er spørgsmålet, om vi vil det, i forhold til hvor stor en procentdel af vores budget vi vil lægge på en bestemt spiller, siger PC og fortsætter:

- Det med Andreas Skov Olsen var aldrig et tema. Vi snakkede med Bolognas sportsdirektør omkring Baldursson, og selvfølgelig har spurgt, om det var en mulighed, fordi han var gået lidt glemslen og ikke spillede nok, men det var aldrig et tema. Selvfølgelig har vi undersøgt det, men det gjorde vi som noget af det første i vinduet.

I forhold til Daniel Wass siger FCK-bossen:

- Det er en spiller, som man i bund og grund skal forhøre sig på. Det er en dansk A-landsholdsspiller, som overvejer at tage hjem, så vi skal passe vores arbejde og finde ud af, om det overhovedet er noget, der er interessant.

På transfervinduets sidste dag købte FCK det islandske offensivtalent Isak Bergmann Johannesson i IFK Norrköping.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober