Luk

Luk

PC: FCK ikke nødvendigvis færdige i januar

| 3F Superliga | 13 kommentarer

FC Københavns sportschef, Peter Christiansen, fortæller, at hovedstadsklubben ikke nødvendigvis har handlet for sidste gang i dette transfervindue.

FC København har allerede forstærket sig med Khouma Babacar, Dennis Vavro og Paul Mukairu i januartransfervinduet, men ifølge klubbens sportschef er det ikke sikkert, at det er gjort med det.

Det fortalte han torsdag aften til ”FCK Inside”-arrangementet ifølge Tipsbladet, som holdes for klubbens sæsonkortholdere.

- Vi bliver jo hele tiden nævnt, som om der bliver lukket aftaler, og de følger godt med derude. Det er da heller ikke sikkert, vi er (færdige, red.), uden at jeg vil sidde her og love noget, sagde PC til arrangementet.

Han havde dog ikke noget mere konkret, han kunne uddybe om muligheden for flere transfers, men eksempelvis Hammarby IF's Akinkunmi Amoo på 19 år har været rygtet til FCK, hvilket du kan læse mere om her.

PC svarede nemlig senere til arrangementet, at man trods købet af Mukairu til offensiven, stadig godt kan ende med at hente flere offensivspillere.

Tidligere fredag aften bekræftede klubben således også salget af den 18-årige angriber Rasmus Højlund. 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen

13 kommentarer

Pep Guardiola 21:14          
Nej, jeg mener også vi mangler en enkelt fra Hammarby…
a j o o b a 21:45          
Ren football manager. I kan altså kun stille med 11 fra start

PC hygger sig med den største pengepung han har haft
schmede 21:50          
Du skal nok se på hvor mange der er skibbet afsted, de sidste par transfervinduer. Der finder du svaret på PC og klubbens handlelyst.
DenLærde 22:53          
Det er jo næsten pinligt det PC/JT præstere… eller mangel på samme. Det må være noget nær den støste krise FCK befinder sig i hvis de ikke bliver danske mestre i år. Uhørte beløb de har brugt på flop efter flop, uden at man hører en fra klubben melde offentligt ud at man har fejlet. Nej tværtimod, der skal bare bruges flere penge på endnu et flop for at forsøge at dække over endnu en mislykket handel. Alle kan se det. Tåkrummende pinligt.
Pep Guardiola 01:00          
Det er jo næsten pinligt det PC/JT præstere… eller mangel på samme. Det må være noget nær den støste krise FCK befinder sig i hvis de ikke bliver danske mestre i år. Uhørte beløb de har brugt på flop efter flop, uden at man hører en fra klubben melde offentligt ud at man har fejlet. Nej tværtimod, der skal bare bruges flere penge på endnu et flop for at forsøge at dække over endnu en mislykket handel. Alle kan se det. Tåkrummende pinligt.
Jeg er igen helt enig. Hvis man glemmer at de har sagt farvel til løntunge spillere som Fischer, Bjelland, NDoye, Bengtsson samt store indtægter fra bl.a. Nelson, Daramy og Vavro, og glemmer man også at de har givet en uhørt lav pris for Bubakar mens Vavro blot er lejet, så er det vildt at de har større budgetter end klubber der sælger sin topscorer for peanuts. Så er det muligt at han snart har kontraktudløb, men så må man jo forlænge i tide eller sælge på toppen. Nu står man igen, igen tilbage en profil mindre og ingen penge til at finde en afløser. Jeg mener, sidst var det Kamil, jeres alltime topscorer, som i heller ikke ligefrem lavede en formue på i øvrigt, der skulle afløses og det gik fantastisk med Pavlovic som gudskelov fik en 4-årig, men hvem siger at man kan være så heldig og ramme jackpot to gange i streg? Hermansen for Schwabe, Tsiembe for Jung, ham fra Randers for Jobbe. I mangler efterhånden bare at erstatte Maxsø med Okore og så ryster vi virkelig i bukserne. Som at se et spil klodsmajor hvor man man langsomt tur for tur gør fundamentet mere og mere vakkelvornt. Kvaliteten i strukturen falder for meget og for hurtigt. Indtil videre skjult af dygtigt trænerarbejder. Kan Brøndby virkelig holde til at man fjerner en til vigtig brik uden at få noget nævneværdigt ind? Han er i sandhed en mirakelmager. Brøndbys succes skal tilskrives Niels Frederiksen, på trods af CV. Frederiksen får intet at arbejde med. Tsiembe, Pavlovic, Greve, det er mirakler Frederiksen udfører, han får intet at arbejde med fra CV. Intet.
DenLærde 01:35          
@Pep.

Kom dummere kære ven.

Ja det er en skam i har sagt farvel til løntunge spillere. Stakler. Det er så uretfærdigt!

Nu har i jo ikke trup med lønninger der er 4 gange så stort som bare)Midtjylland? Hvorfor skal det handle om CV nu? Savner du ham? Forståeligt.

Men ja skamros bare PC. Han er i liga for sig selv. Utroligt han ikke er blevet præsenteret i Real Madrid i nu. De må have sovet i timen.

Heldigvis bakkes min holdning op af alle andre udover FCK fanatikere (og idioter og fodboldfaglige inkompetente folk).

Kom igen.
Corner11 01:42          
Hold nu kæft du tuder, DenLærde!! Gå i seng, pretty please! Det er så unuanceret, det du skriver at det gør helt ondt!
Søndag 29. maj
Lørdag 28. maj