Luk

PC: FCK skal have vækket de store krav igen

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (18/04)
Bet25 1,54 4,40 5,20
Oddset 1,55 4,40 5,70
bet365 1,50 4,20 6,00

Peter 'PC' Christiansen er langt om længe officielt sportsdirektør hos FC København, hvor han vil have vækket de store krav, der er til klubben igen.

I slutningen af november indgik Peter 'PC' Christiansen en aftale med FC København om at være klubbens nye sportsdirektør. 

Københavnerne kunne dog ikke blive enige med AGF om en overgangssum, hvorfor PC først er startet i sit nye job pr. den 1. april. 

Han har i mellemtiden kunne observere et FC København-hold, der halter efter konkurrenterne. 

Det er noget af det vigtigste, som han vil have rusket op i fra start, fortæller han til B.T.

- Lige nu er vi nummer fire. Så jeg synes, vi har noget at bevise. Og kravene i FC København skal være de højeste i Danmark, og det skal vi have vækket igen. For selvom kvaliteten er der, så kan det godt være, at der nogle gange lige skal skrues tilbage i tiden og mindes om, hvad det er, der tæller, og hvad det er, der virker i FC København. Og det har vi haft en ganske stille og rolig snak om, siger PC til B.T.

FC København indleder deres mesterskabsspil med at få Randers på besøg søndag klokken 16. 

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Andreas Roesen

23 kommentarer

UndisputedEra 10:04          
Dette virker som en slet skjult hentydning til Thorup.

Jeg glæder mig til at se hvad PC kan udrette. Umiddelbart tror jeg han vil gøre det godt.
Mighty86 10:15          
Det du starter med PC, er og finde en passende træner, hvis kvalitet matcher klubbens kaliber!! Så kan Thorup træne OB eller noget i den stil.
AGF Fans 10:17          
Det bliver interessant hvor længe FCK kan køre med samme høje budget, hvis man heller ikke kvalificerer sig til et Europæisk gruppespil i år ? AGF har bevidst forhalet PC´s overgang, så han er kommet sent igang og ikke får nogen reel indflydelse på afslutningen af denne sæson, og med færre penge på "kontoen", bliver PC´s opgave vel ikke at handle stort ind, men nærmere at få ryddet op og slanket truppen.

I øvrigt planlægger man ikke trupændringer og transfervinduer, sådan lige fra måned til måned, eller per halv-år i en top-4 klub som FCK eller AGF. Der har man ønskespillere og "skyggehold" liggende i skuffen, som man har arbejdet med, meget længere end det.
T-Knogle 10:26          
@AGF Fans - Men FCKs skyggehold røg jo ud af klappen sammen med Ståle. “Det nye FCK” skal bygges op fra bunden, med spillere der passer til den nye spillestil. Så der ligger et stort arbejde foran PC, og nu for første gang i sin karriere som direktør ikke chef. Det bliver spændende at se om han kan træde ud af Jakob Nielsens skygge, og bevise sig på egen hånd.
peanuts 11:33          
Jeg tror ikke det handler om en skjult hentydning til Thorup, men mere en skjult sviner til spillerne, og så skal PC have luget ud i truppen, der er alt for mange spillere der er i FCK grundet navn og mindre gavn, og den trup Thorup har er jo en han har arvet fra Ståle
peanuts 11:43          
AGF fans@

Mon ikke Thorup og PC har delt en flaske vin eller 2 i løbet af de sidste 4 måneder og sammensat en liste af spillere som skal ud og en liste af spillere som Thorup gerne så i FCK.

I forhold til økonomi så er PSE hårdt ramt af Corona, men mon ikke det letter her i løbet af sommeren, med badelande osv. Kvist har været ude og påpege at der ikke bliver rørt ved klubbens budget, men det er da ikke umuligt at PSE laver en aktieemission og henter et større beløb, både til de daglige finanser men også for at rydde op ti truppen og hente de spillere som man tro kan bringe FCK tilbage igen som mester.

I forhold til Europa så lyder alle rygter på at ECL kommer til at give de samme coff. point som EL, forhåbentligt kan FCK som minimum opnå kval dertil og samtidig forsvarere sin plads i Europa, så de ikke bliver slået for langt tilbage og igen skal ud og bryde deres seedning i forhold til EL og ChL
Peter Nielsen 12:02          
Det er for let at give Thorup skylden for de dårlige præstationer. Under Ståle præsterede truppen jo også elendigt i den sidste periode. Thorup har trods alt haft succes i de tidligere klubber han har været i. Så længe truppen bakker ham op synes jeg som minimum har skal have sommertransferen med og de første måneder af den nye sæson før man overvejer en fyring.

Når det er sagt kan det godt være at Thorup som type bare ikke passer til FCK. Det er før set at dygtige trænere har succes i en klub, men når de skifter til en anden kan de ikke få det til at "klikke" med holdet og præstere langt fra tidligere niveau, men som sagt synes jeg det er alt for tidligt at afskrive Thorup.
Torsdag 15. april