Luk

PC: Jeg forhandler ikke gennem pressen

| 3F Superliga | 7 kommentarer

AGF’s sportschef vil ikke diskutere Jakob Ankersens fremtid i medierne og slår fast, at ingen er garanteret spilletid.

Jakob Ankersen, der har kontraktudløb i AGF til sommer, savner en afklaring på sin fremtid i klubben, hvor det har været småt med spilletid fra start - særligt i de sidste kampe i efteråret.

Den 29-årige kantspiller fortalte tirsdag til bold.dk, at han gerne vil have et svar fra sportschef Peter ‘PC’ Christiansen, om han kan forvente mere spilletid i foråret eller om han allerede nu bør se sig om efter en ny klub.

En udmelding som vækker undren hos AGF-sportschefen.

- Jeg diskuterer normalt ikke den slags i medierne, men hvis man har noget, der virkelig trænger sig på, så er min dør altid åben. Han er meget velkommen. Det gør andre spillere fint brug af.

- Spillere er i deres gode ret til at sige og udtale, hvad de vil. Men jeg forhandler ikke gennem pressen, og jeg udbasunerer ikke vores tanker og ideer i medierne, siger PC til bold.dk og tilføjer:

- Hvis det er en garanti for spilletid, han jagter, så kan jeg simpelthen ikke give ham den. Den findes slet ikke i min verden. Vi udsteder ikke garantier for nogen spillere i AGF.

- Spilletid er noget, man gør sig fortjent til, og jeg har fuld tillid til, at vores trænere vælger de spillere, som gør det bedst og intet andet. Længere er den ikke.

PC ønsker dog ikke at kommentere på, om AGF har planer om at ville forlænge med Jakob Ankersen eller lade ham skifte klub i dette transfervindue.

- Jeg vil ikke udtale mig om den slags private forhold for spillerne. Men i forhold til hans agent, så er der løbende dialog, og så må vi se, hvor det ender, lyder det fra sportschefen.

Jakob Ankersen har spillet 11 ud af 20 kampe fra start i denne 3F Superliga-sæson.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Anders Borup
Fredag 17. januar