Luk

PC svarer på Bjelland-kritik: Uanstændigt

| Danmark | 55 kommentarer

Infoboks

FC København - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 1,29 5,60 9,60
Oddset 1,25 5,60 11,50
bet365 1,28 5,50 11,00

FC København-sportsdirektør Peter 'PC' Christiansen kalder det uanstændigt, når Andreas Bjelland kritiserer afskeden med klubben denne sommer. 

Andreas Bjelland rettede i sidste uge kritik af FC København for den afsked, han fik med klubben. 

Den 33-årige stopper følte sig ikke værdsat og mente, at kommunikationen ikke var god nok, da han fik frataget sit nummer 5, da nyindkøbet David Khocholava overtog det. Det fortalte han i et interview med tipsbladet.dk. 

Den kritik har sportsdirektør Peter 'PC' Christiansen svaret på i Discoverys program 'Købmændenes Klub', og han har en lidt anden udlægning af situationen. 

Han minder desuden om, at Andreas Bjelland fortsat har kontrakt med FC København frem til sommeren 2022 og således blot er udlejet til Lyngby indtil videre. 

- Jeg fortryder absolut ikke forløbet. Jeg kan sige, og jeg har også vendt det med Michael Stensgaard (Bjellands agent, red.), der repræsenterer spilleren. Vi skal huske, at han rent faktisk stadig er ansat i FC København, så det er en lille smule uanstændigt at gå ud med det der. Også fordi dialogen var, som den var.

- Jeg tror faktisk, at et af de første møder, jeg havde med en agent, efter jeg startede i FCK, var med det pågældende selskab, hvor vi diskuterede situationen og den udfordring, vi stod overfor, fordi vi havde svært ved at se, at han skulle spille en rolle fremadrettet.

- Jeg har stor respekt for hans karriere, og jeg har altid været fan af Andreas Bjelland, for at det ikke skal være løgn. Fantastisk med venstrefoden, i det opbyggende spil og hele hans person. Vi skulle finde en løsning, og den løsning var, at i og med han var skadet, så kom han ikke med på træningslejren.

- Jeg tror, vi spillede en kamp dernede den 10. juli, rejste hjem den 11. og havde fri den 12. og 13. Jeg tror, det var den 14., at jeg aftalte med Andreas og Lyngby, at det er det, vi gør. Den 15. eller 16. blev det offentliggjort i medierne, og det var vist nok den 16., at vi gav David Khocholava nummer 5.

- Nogle gange tror jeg, deres kronologi er lidt en anden, end den vi står med. Jeg tror måske også, han savner medierne lidt, og så laver man en måske lidt anderledes og forkert udlægning af, hvordan det rent faktisk foregik. 

- Jeg synes, man skal holde sig fra det der. Jeg synes, vi havde en ordentlig dialog, og jeg var så ærlig overfor ham, som jeg kunne være. Jeg tror egentlig, han var glad for den løsning, så jeg forstår ikke problematikken, forklarer PC til Discovery Plus. 

Til trods for dette er han ikke skuffet over Andreas Bjelland.

- Jeg er ikke skuffet over noget, jeg kommer hurtigt videre. Det er bare unødvendigt. Det er os, der stadig betaler langt hovedparten af hans løn, og det skal man også huske og respektere som spiller.

 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Andreas Roesen

55 kommentarer

Smokesmile 17:03          
Underligt at Tipsbladet leverer spalteplads til Bjelland, uden lige at spørge modparten om deres version. Jeg syntes generelt det er god stil at spørge begge parter men specifikt når parterne fremligger to versioner, hvor kun en af dem kan være sand.
haraltidret 17:26          
Bjelland har de seneste par sæsoner været en højt betalt tilskuer/fodboldpensionist til FCK´s kampe. Så han skal ganske enkelt bare lukke i, og sætte pris på de mange ekstra mill kr han har kunnet hæve i FCK, selvom ham niveaumæssigt slet ikke er sin løn værd.
UrbanStarS 17:32          
Smokesmil, Tipsbladet og bold.dk laver de her artikler ud fra programmet på Discovery hvor de hver især har været ind til en snak. Det vil sige at hverken tips eller bold har snakket med dem men blot kopieret programmet ned på spalteplads.
UMURUM 17:36          
Bjelland har vel ret til at udtale, at han er skuffet over, at hans nummer var givet videre til en anden spiller, inden han forlod klubben. At PC så mener at kronologien er anderledes, er jo påstand mod påstand. Er det uanstændigt, at spillere udtrykker skuffelse over den slags i medierne? tja de brokker sig jo også over mangel på spilletid og andre ting, så hvorfor skulle lige præcis det her få sindende i kog?

I øvrigt er det trættende at høre på FCK fans, der bliver ved med at råbe op om, at Bjelland bare har krydret røv i flere år til en kæmpe løn. Det er vel for fanden klubbens egen skyld, at de satsede så mange penge på en spiller med en lang skades historik. Bjelland kan vel ikke gøre for, at der er nogen, der er dumme nok til at give ham 800.000 kr. om måneden...
CynicalT 17:40          
Bjellend tjener en fyrstelig hyre. Han har skudt papegøjen. Han leverede ikke, var konstant småskadet. Jeg tænker at de fleste med en smule arbejdsetik ville være kloge nok til ikke at hulke over det. Frabad han sig pengene ville jeg kunne have respekt for ham. Fodboldspillere er ofte feterede, forkælede og har manglende forståelse for hvad et arbejde er.
TheHitch80 18:08          
Bjelland viser om og om igen hvad han er gjort af, og hvad han er; som er en lille mand der konstant er pigesur.
Havde han så i det mindste haft leveret på banen, men nej, i stedet er han overbetalt joke.
F.eks. så han sig også pigesur over Åge, da Åge ikke gad tage skadede spillere med til VM i Rusland. Da var spaden så sur, at han ville ikke engang se kampene på tv.
Jeg husker ikke, at jeg på noget som helst tidspunkt, har hørt noget som helst godt om, eller fra, den overbetalte pigesure Bjelland.
LØMBØ 18:08          
Kom nu videre Bold.dk!!!
Mandag 25. oktober