Luk

PC: Tilfredsstillende transfersum for Bundu

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Infoboks

Anderlecht - Waasland-Beveren
1. Division A (22/01)
Oddset 1,33 5,30 7,65

Sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen kalder transfersummen for Mustapha Bundu for 'tilfredsstillende'.

AGF har fredag solgt Mustapha Bundu til Anderlecht, hvilket har betydet, at AGF A/S har forventer et plus på mellem 15 og 30 millioner kroner i det indeværende regnskabsår 2020/21.

Sportschef Peter 'PC' Christiansen fortæller, at man nåede til enighed med Anderlecht om en tilfredsstillende transfersum, uden han dog afslører hvad transfersummen er.

- Vi er nået til enighed med Anderlecht om en tilfredsstillende transfersum for Mustapha Bundu, som har været i søgelyset hos Anderlecht i et stykke tid. Og da Bundu også er nået til enighed med klubben om sine personlige vilkår, er en transfer nu en realitet, siger AGF-chefen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi kommer til at savne Bundu, hvis kvaliteter på banen vi alle kender og især har oplevet i den netop afsluttede sæson, hvor han har været outstanding og virkelig har fået sit gennembrud i 3F Superligaen.

- Nu er tiden inde til, at Bundu skal ud og prøve sig af på en større scene, og det ønsker vi ham al mulig held og lykke med.

Peter Christiansen siger, at det er med vemod, stolthed og glæde, at man nu sender Bundu til Anderlecht efter fire års samarbejde.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 19. januar