Luk

PC: Ved ikke hvorfor Thorup bragte BIF op

| 3F Superliga | 38 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 1,43 4,90 7,20
Oddset 1,45 4,50 7,35
bet365 1,40 4,75 7,50

FC Københavns sportsdirektør, Peter Christiansen, ved ikke, hvorfor Jess Thorup brugte tid på at bringe Brøndby op i nedtakten efter kampen mod FC Midtjylland. Der er rigeligt andet at tage fat på, siger han.

FC København tabte søndag 0-1 til FC Midtjylland, og efter kampen kom FCK-træner Jess Thorup i fokus for en udtalelse om rivalen Brøndby.

I nedtakten på TV3+ sagde Thorup, at han ikke forstod, hvorfor der ikke blev snakket mere om Brøndbys nuværende forfatning.

- Det er imponerende, at ingen har snakket om Brøndby. Sidste års mestre, der bare er fuldstændigt parkeret, og de tabte igen i dag (søndag til SønderjyskE, red.), og det er da imponerende, at de er gået under radaren på den måde, sagde Thorup blandt andet.

Det er ikke faldet i god jord hos visse FCK-fans, og sportsdirektør Peter Christiansen forstår da heller ikke, hvorfor Brøndby skulle bringes op.

- Jeg ved ikke, hvorfor vi bruger tid på dem efter sådan en kamp. Det var en kamp mellem FC København og FC Midtjylland, og jeg synes, at der var rigeligt at tage fat på i forhold til os selv og den rivalisering mellem os og dem. Så jeg ved ikke, hvorfor vi bragte det op, siger PC til Eurosport.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Jess Thorup, men fik en sms fra FCK's pressechef, Jes Mortensen, hvori cheftræneren siger, at han 'ærgrer sig over, at han fik sagt noget om Brøndby, for det var unødvendigt'.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren

38 kommentarer

Nerazzurri2011 18:49          
Det var satme også akavet. Ikke mindst for ham selv, da han slet ik vidste hvor han ville hen med det. Han trak også lidt i land efterfølgende.
NocoBodo 19:02          
Så dumt så dumt! Så gik der Thorup i den igen. Minder om hans tid i fcm, hvor han til tider kom med lige så åndssvage kommentarer. Denne var dog nok værst til dato.
Over 9000 19:02          
Det er vi kraftedme mange der ikke forstår. Giv idioten mundkurv på og lad alle andre i klubben stå for pressemøder og interviews, selv U14 spillerne i klubben må være bedre trænet i mediehåndtering
oros 19:05          
Det var satme også akavet.
Han var ligeså frustreret som spillerne, var utilfreds med spillernes præstation og blev presset af en vedholdende Mads Laudrup.
Thorup plejer ellers at være ganske nøgtern. Her tror jeg, hans indre var i oprør, hvilket jeg også ser som grunden til, at det tog så lang tid inden, han kom op i buret.

FCM skulle stå tidligt op, sagde han, hvis man ville have noget med fra Parken. Og så tabte han med en mand i overtal i 70 minutter..
TR1986 19:05          
Samtidig kunne PC vel også undlade at kommentere på det og blot sige ingen kommentarer. Her går han offentligt ud og sætter Jess Thorup på plads og det er jeg ikke tilhænger af. Kom nu videre.
steenbjoernen 19:07          
Hvis PC ikke ved det skal jeg gerne oplyse ham. Thorup bragte Brøndby ind i nedtakten til FCK-FCM fordi han er en bundklubstræner med en bundklubsmentalitet. Den mand har simpelthen ikke format til en klub som FCK og jeg fatter stadig ikke en brik af hvad der fik FCK til at hente ham ind som Ståles afløser
LosMillonarios 19:09          
Kommunikativt selvmål af Thorup.
Lørdag 16. oktober