Luk

PC: Wind skal koste meget mere end 100 mio.

| 3F Superliga | 62 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (18/04)
Bet25 1,52 4,30 5,20
Oddset 1,55 4,40 5,70
bet365 1,53 4,20 5,75

Peter Christiansen tror, at Jonas Wind kan blive FC Københavns største salg, og sportsdirektøren synes, FCK skal have meget mere end 100 millioner kroner.

Andreas Cornelius er FC Københavns nuværende rekordsalg på omkring 90 millioner kroner, men i klubben er der en forventning om, at Jonas Wind kan overgå den.

Det fortæller sportsdirektør Peter 'PC' Christiansen i Discovery-programmet Købmændenes Klub, hvor han bliver spurgt, om han ikke er nødt til at sælge, hvis en klub byder 100 millioner kroner for Wind.

- Jeg synes, vi skal have meget mere. Jeg vil ikke sidde og sige, hvad vi skal have for ham, men jeg synes, vi skal have meget mere, siger PC i programmet.

Den nytiltrådte FCK-boss er ikke så bange for, at Jonas Wind præsterer godt og dermed tiltrækker sig interesse, hvilket kan presse FCK til et salg.

- Mere farligt er det heller ikke. Det er klart, at sådan er klubberne i Danmark jo også skruet sammen. Hvis vi kan lave måske klubbens største salg på et tidspunkt med Jonas Wind, og det tror jeg, at vi kan, for så dygtig er han faktisk, så skal vi også gøre det med respekt for helheden.

- Det giver måske også muligheden for at forstærke nogle idéer og tanker omkring en bestemt spillestil, ved at man så kan regulere det med nye spillere, der kommer ind, siger PC.

22-årige Jonas Wind har kontrakt til 2025 i FC København.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt
Tirsdag 13. april