LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Pedros lynkasse grundlagde Chelsea-triumf

| Premier League | 7 kommentarer
Highlights: Tidligt rødt kort ødelagde alle chancer for PAOK i Europa League-kampen mod Chelsea
Giroud sparker en rigtig lækkerbisken ind
Pedros lynkasse grundlagde Chelsea-triumf
Foto: Getty Images

Pedro scorede allerede i fjerde minut, da Chelsea søndag slog Premier League-bundproppen Fulham med 2-0 på Stamford Bridge.

Chelsea skulle søndag eftermiddag forsøge at komme tilbage på sporet efter to kampe, der kun har givet ét point.

Hjemme på Stamford Bridge kiggede bundholdet Fulham forbi, og det var altså på papiret en overkommelig opgave for Chelsea, som dog måtte undvære Ross Barkley.

Hos gæsterne måtte Andre Schürrle sidde over med en skade.

Chelsea fik en fremragende start på opgøret. Allerede efter små fire minutter lykkedes det nemlig Maurizio Sarris tropper at komme foran.

N'Golo Kanté satte gang i en omstilling efter at have snuppet bolden midt på banen. Da han nåede frem til feltet, lagde han den til højre til Pedro, som med et træk til venstre snød sin direkte oppasser og sparkede bolden i mål.

Chelsea satte sig derefter tungt på tingene og spillede sig frem til tre afslutninger inden for rammen, inden første halvleg var slut.

Olivier Giroud var tæt på efter 24 minutter, men han tog et træk for meget, og så nåede Fulham-keeper Sergio Rico ned og blokerede. Franskmanden var også på spil lige før pausen, men igen blev der blokeret fra Sergio Rico.

I anden halvleg var Pedro lige ved at lave samme nummer som i første halvleg. Efter få minutter kom han frem til en chance - men denne gang var Sergio Rico på plads i kassen.

Efter 55 minutter måtte Kepa Arrizabalaga diske op med en god redning, da Alfie Mawson kom frem til et hovedstød.

Men selvom Chelsea var altså bare bedst i søndagens opgør, og efter 82 minutter blev det hele afgjort. De blåblusede leverede fornemt kombinationsspil på kanten af feltet, og til sidst endte bolden hos Ruben Loftus-Cheek, der med et tørt spark sendte bolden i mål.

Derefter kørte Chelsea sejren stille og roligt i hus kom dermed tilbage på sejrssporet. Chelsea har i skrivende stund syv point op til Manchester City.

Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

DocDaen 14:56          
"Pedro scorede allerede i fjerde minut, da Chelsea søndag slog Premier League-bundproppen Fulham med 4-0 på Stamford Bridge"

Hvem scorede de sidste to mål? ?
MVM 14:56          
Så må det snart være slut med Kovacic og Morata. Hold da mavle de er skidt kørende. RLC og Giroud må være de foretrukne det næste stykke tid.
Alonso... Hold da op.
Stærk kamp af Kepa og Kante.
Cfever 15:09          
Så må det snart være slut med Kovacic og Morata. Hold da mavle de er skidt kørende. RLC og Giroud må være de foretrukne det næste stykke tid.
Giroud spillede da en ret dårlig kamp i dag?
RobertTheRobber 15:19          
RLC og Giroud må være de foretrukne det næste stykke tid.
Eh, du mener Giroud spillede sig TÆTTERE på startopstillingen i dag? Medmindre du mener Morata spillede sig længere væk fra startopstillingen med sit indhop, kan jeg ikke se, hvordan du når til den konklusion.
MVM 15:41          
Morata brænder en gigantisk chance igen igen? Man kan sige meget om Giroud, men han er sku mere klinisk og fylder desuden meget mere.
Morata er for meget dårlig attitude og for mange brændte chancer.
Wise1964 15:59          
En skidt spillet kamp af en flok trætte spillere - underholdningsværdien var ikke den normale Sarri bold. MOTM Hazard og Kepa i min optik.

Fulham får mere end svært ved at holde fats i Premier League med det hold - troede faktisk deres indkøb havde givet kvalitet, men det er sørme skidt at se på
Lindhardt 16:01          
4-0 skriver bold.dk i overskriften.det er lige to mål for meget
Lørdag 25. maj