Luk

Pengene holder tidligere SL-angriber på Island

| Urvalsdeild | 10 kommentarer

Infoboks

Breidablik - FH Hafnarfjordur
Urvalsdeild (08/07)
bet365 1,65 3,80 4,33
Oddset 1,67 4,00 4,10
YouBet 1,67 4,10 4,30

Lønnen i islandske Breidablik er så god, at Thomas Mikkelsen ikke overvejer at komme hjem til Danmark, fortæller han Fredericia Dagblad.

Thomas Mikkelsen sluttede for nylig sæsonen som nummer to på topscorerlisten i den islandske liga, hvor han tørner ud for Breidablik.

Nu er sæsonen slut, og derfor har den tidligere OB-angriber vendt snuden hjem til Danmark, hvor han har fået lov at træne med i en af sine tidligere klubber, FC Fredericia.

1. divisionsholdet skal dog ikke regne med at kunne overtale den 29-årige angriber til at blive hængende – han lever nemlig fedt på Island.

- Jeg bliver på Island først og fremmest af økonomiske grunde. Jeg får en højere løn, end jeg gjorde i OB, da jeg var der. Og bilen og boligen er betalt. Det kan de fleste danske klubber ikke konkurrere med, siger Thomas Mikkelsen til Fredericia Dagblad.

Han fortæller, at han hygger sig med at træne med i Fredericia, men at han har nået en alder, hvor han er nødt til at tænke på pengene.

Hans kontrakt med Breidablik gælder i to år endnu, så økonomien er sikret.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

Steph04 15:22          
Så har han været meget lav på lønningslisten i OB. Lønningerne er langt højere i Danmark
Bruger1711823 15:23          
Ellers er han en af de få med god løn i Island hvis han udover en bedre løn end han fik i OB derudover også har en betalt bil og bolig
Rasbak 15:26          
Ærlig snak af Mikkelsen må man sige. Måske lidt for ærlig...?

Det klinger altid lidt hult når en spiller lader sig binde af økonomiske fordele fremfor sportslige ambitioner.
Peter Nielsen 15:50          
Som 29 årig er det måske også lidt sent at tænke sportslige ambitioner. Der kan jeg godt forstå at økonomien spiller en større rolle end hvis han havde været 10 år yngre.

Tilmed lyder det til at han nyder tilværelsen på Island, så jeg kan 100% godt forstå at han helst bliver hvor han er.
bruger 174054 15:51          
Rasbak

Synes ikke det klinger lige så hult, når det er i denne skala, vi snakker.

Enig i det klinger meget hult, når en virkelig rig PL-stjerne vælger Kina pga. et par ekstra millioner, men det er nok ikke helt samme situation for Thomas Mikkelsen på Island
Påemnet 15:53          
@Rasbak

Hvad er det for nogle sportslige ambitioner, du snakker om? Han kommer næppe til at spille i en topklub i Danmark, og bunden af SL/toppen af 1. Div er vel næppe mere ambitiøst end toppen af den bedste islandske række, hvor han hvert år har muligheden for at spille med om kvalifikationen til EL.

Kan ikke se logikken i at skulle vælge bunden af suppen, medmindre lønnen er højere, hvilket Mikkelsen netop ikke giver udtryk for skulle være tilfældet
Rasbak 16:23          
Synes ikke det klinger lige så hult, når det er i denne skala, vi snakker.

Enig i det klinger meget hult, når en virkelig rig PL-stjerne vælger Kina pga. et par ekstra millioner, men det er nok ikke helt samme situation for Thomas Mikkelsen på Island
Helt enig.
Det er signalværdien jeg er efter.
Måske hans arbejdsgiver er knap så begejstret for at læse en sådan artikel når den når til de islandske medier.
At man tænker snusfornuftigt (og dermed med økonomiske øjne) gør alle. Men udadtil, i forhold til klubben og loyaliteten lyder det mere seriøst af Mikkelsen hvis han havde omtalt de sportslige grunde til at vælge Island til.

Jeg ville da være slemt skuffet som fodboldfan hvis et af mine klubidoler i den klub som jeg har i hjertet, udtalte at han var i klubben mere af økonomiske grunde end sportslige.
Tirsdag 7. juli