Luk

Pep før hård december: Vi er i en nødsituation

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Southampton - Manchester City
Premier League (22/01)
Oddset 10,00 6,00 1,28
bet365 10,00 6,00 1,25

Manchester City er i en nødsituation i forhold til at have friske spillere til årets hårdeste måned december, siger Pep Guardiola.

- Vi er i en nødsituation, for vi har få, få, få folk.

Ordene kommer fra Manchester City-manager Pep Guardiola, der er noget bekymret forud for årets hårdeste måned, hvor der venter ni kampe fra 1. december til 1. januar.

Hans Manchester City-trup er nemlig ramt af karantæner og fysiske problemer, og det gør sig blandt andet udtalt til onsdagens kamp mod Aston Villa, hvor Aymeric Laporte har karantæne, Ferran Torres er ude med en fodskade, mens Kevin De Bruyne endnu ikke er klar efter coronasygdom.

Oveni er Jack Grealish og Phil Foden tvivlsomme til opgøret, og det kalder Guardiola altså en nødsituation.

- Vi klager aldrig, når det ikke er muligt for spillerne at spille, fordi de er skadet eller har rødt, for jeg stoler på truppen, og vi har andre spillere, som kan komme ind.

- Men i december er vi virkelig i problemer. Det er årets hårdeste måned. Vi har kun 14 eller 15 spillere, og vi har en masse spillere, som har spillet en masse minutter allerede, siger Guardiola ifølge BBC, der skriver, at John Stones formentlig bliver klar til onsdagens kamp.

Han tilføjer, at en spiller som De Bruyne har brug for tid til at komme sig over sin sygdom.


Af Jonas Dalgård
Mandag 17. januar