Luk

Pep Guardiola: Torres ude i to til tre måneder

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

RB Leipzig - Manchester City
Champions League gruppe A (07/12)
Oddset 3,65 3,85 1,90
bet365 3,60 4,00 1,90

Pep Guardiola meddeler på pressemødet forud for Manchester Citys Premier League-kamp mod Burnley, at spanieren Ferran Torres er skadet i op til tre måneder.

I landskampspausen var Ferran Torres med Spanien til Nations League, hvor han i semifinalen var i hopla med to mål til at slå Italien ud og bringe Spanien i finalen.

Torres blev imidlertid skadet imod Italien, men spillede igen i finale-nederlaget mod Frankrig, og det lader måske til at have været en dårlig idé.

Fredag meddeler hans manager i Manchester City, Pep Guardiola, i hvert fald, at den spanske offensivspiller er ude i to til tre måneder.

- Det ville være bedre, hvis det ikke skete, men det sker. Vi kigger fremad og sender ham til Spanien i et par uger, og så kommer han tilbage og skal komme sig og om to/tre måneder prøver han at være klar, siger Guardiola på pressemødet forud for Burnley-kampen i weekenden.

21-årige Torres er altså ikke med det næste stykke tid i Citys kampe, hvor han indtil videre har spillet fire styks i Premier League i denne sæson med to mål til følge.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december