Luk

Pep i snevejr: Første halvleg umulig at spille

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Manchester City - West Ham 2-1
Premier League
33' 1-0 Ilkay Gündogan
90' 2-0 Fernandinho
90' 2-1 Manuel Lanzini

Pep Guardiola og Manchester City vandt søndag eftermiddag med 2-1 over West Ham i Premier League – men i et frygteligt snevejr, som manageren sagde gjorde det umuligt i første halvleg.

Manchester City og West Ham tørnede søndag eftermiddag sammen i Premier League i et heftigt snevejr, som det også var billedet mange andre steder i landet.

Kampen mellem Burnley og Tottenham blev således ligefrem udskudt på grund af vejrforholdene, så det var ikke uventet, at Pep Guardiola efter kampen mod West Ham – som man vandt 2-1 over – kommenterede forholdene, de spillede under.

- Jeg er overrasket over mængden af chancer, vi skabte mod dem. Vi skabte nogle få. Første halvleg var næsten umulig at spille. Kampen mod PSG var krævende, og holdet gav en god præstation der, sagde Guardiola efter kampen ifølge BBC Sport.

Manageren sendte dog roser afsted til den baneansvarlige efter kampen, som sørgede for, at holdene kunne spille – blandt andet med en omfattende snerydning i pausen af kampen.

- Vi har en utrolig baneansvarlig. Takket være dem kunne vi spille.

Chancerne, vi skabte – det kunne have blevet tre eller fire (mål, red.). Vi havde spillere ude, men dem, som kom her, spillede fremragende. Allesammen. Vi må ikke glemme, hvilken modstander, vi spillede imod.

Midtbanespilleren Rodri udtalte sig også om de besværlige baneforhold efter kampen.

- Det var en virkelig besværlig dag på grund af vejrforholdene, og det var en svær kamp mod det her hold.

- Vi var heldige med at få det første hold, for i første halvleg kunne vi ikke spille meget. I anden halvleg dominerede vi og kunne have scoret flere.

Manchester City lægger sig med sejren over Liverpool i tabellen med 29 point for 13 kampe på andenpladsen efter Chelsea.


Af Kristoffer Lind Pedersen

1 kommentar

Drizzt Do'Urden 22:09          
Den falske Pep!

Pep Biel spiller BEDST i snevejr. Det ved alle.
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar