Luk

Pep om City-talent: Kræver tid i køkkenet

| Premier League | 3 kommentarer

Pep Guardiola vil være tålmodig med Manchester City-talentet Cole Palmer, som nettede sit andet mål for klubben tirsdag. En god ret kræver tid i køkkenet, siger han.

Manchester City-talentet Cole Palmer scorede tirsdag sit andet mål i Manchester City-trøjen, men selv om den 19-årige offensive midtbanespiller viser lovende takter, så vil manager Pep Guardiola være tålmodig.

Det siger den spanske manager efter tirsdagens 5-1-sejr over Brugge.

- Jeg ved, hvordan det fungerer med unge spillere. Vi må være rolige og tålmodige. Han er på andetholdet lige nu, men han træner også med os og arbejder med vores principper.

- Jeg er glad for hans mål. Han kunne have gjort et par aktioner på bedre vis, men det er normalt. Det handler om erfaring, siger Pep ifølge Sky Sports og fortsætter:

- Folk i denne verden vil have tingene med det samme og hurtigt. Men alting tager tid. Man kan ikke lave en god ret, hvis man ikke bruger tid i køkkenet. Så tag tiden.

Guardiola fremhæver Palmers sans for mål foran feltet. Det er en evne, der er svær at finde, mener City-manageren.

Palmer formåede i lørdags at komme på banen for Citys førstehold i Premier League, inden han drog videre og spillede for Citys U23-hold. Her scorede han et hattrick i Citys 5-0-sejr over Leicester.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 1. december