Luk

Pep svarer Sterling: Fri til at vælge andet

| Premier League | 17 kommentarer

Infoboks

RB Leipzig - Manchester City
Champions League gruppe A (07/12)
Oddset 3,80 3,80 1,87
bet365 3,60 4,00 1,90

Pep Guardiola er overrasket over Raheem Sterlings udtalelser og fastslår, at alle spillere er fri til at tage den bedste beslutning, hvis de ikke er glade i klubben.

Raheem Sterling har offentligt udtrykt, at han er åben for et skifte til udlandet på nuværende tidspunkt.

Offensivspilleren savner spilletid i Manchester City, og Pep Guardiola vil ikke holde på Sterling, hvis han ikke vil være der.

- Hvad jeg ønsker fra Raheem og alle er, at de er glade og tilfredse med at være i denne klub. Hvis det ikke er tilfældet, er de fri til at tage den bedste beslutning for spilleren og hans familie.

- Raheem spillede Champions League-finalen. Han er så vigtig en spiller for os. Mange spillere er så vigtige, men jeg er nødt til at behandle Cole Palmer på samme måde som Kevin De Bruyne. 

- Hvorfor skulle jeg behandle Kevin De Bruyne anderledes end Cole Palmer? Begge har forældre og venner, siger Guardiola ifølge The Guardian.

Manchester City-bossen er generelt overrasket over udtalelsen fra Sterling.

- Jeg vidste det ikke, og det tror jeg heller ikke, at klubben gjorde. Raheem er vores spiller, og forhåbentlig vil han fortsætte med at være en utroligt vigtig spiller for os.

- Jeg ved ikke, om han ønsker mere spilletid som Riyad Mahrez, som ikke spiller og ikke brokker sig, eller som Joao Cancelo, der ikke spiller eller brokker sig.

- Nogle spillere brokker sig, fordi de vil spille hele tiden. Det kan jeg ikke garantere dem. Som jeg har snakket med dem om mange gange, kan jeg ikke garantere, hvor mange minutter hver og en spiller. 

- De er altid nødt til at snakke på banen. Ikke Raheem, dem alle. De ved, de kommer til at spille minutter, for jeg er ikke en træner, som kun bruger 11 spillere. De er alle involverede, siger Pep Guardiola.

26-årige Sterling har kontrakt til 2023 i Manchester City, for hvem han i indeværende sæson har spillet 274 minutters Premier League-fodbold i syv kampe.


Af Martin Schmidt

17 kommentarer

Chelsea93 18:17          
En mand der er pigesur. Selvfølgelig er han utilfreds. Sådan en kaliber spiller skal spille hver gang jo
JesusChrist 18:33          
Så god er manden heller ikke. Han har nogle forcer i form af hans fart og hans diving, men derudover er han meget ordinær på de andre parametre
3.verdenskrig 18:49          
Jeg tror også han får det svært andetsteds, især hvis han kommer til en klub hvor han skal agere stjernen
Dr. Def 19:01          
Både Mahrez og Cancelo starter inde stort set hver kamp så den kommentar af Pep giver nada mening
Balder24 19:03          
Han har det med at smække med døren, når han vil væk fra en klub. $$
fussballfussball 19:27          
Okay vi er enige om at han ofte sætter pengene højt og det er frusterende at se på hans diving. Bortset fra det er han jo en klasse spiller, det har han bevist i Liverpool og City, i store dele af Englands kampe til EM var han den eneste offensive trussel, og få lande havde svært ved at kontrollere ham. Forstår godt han vil spille mere. Guardiola prioriterer bare i højere grad Foden som er en kæmpe talent, og Grealish som der arbejder benhårdt for holdet og som besidder mange af de samme kvaliteter and then some måske
Silverblue500 19:28          
Useriøst at påstå at Sterling skal spille hver gang så har man ikke set ham spiller i år....

Han er slet ikke hvad han var for 2 år siden, det er free fall.
Jeg er ikke overrasket over han ikke spiller.
Han kan da bare smutte til udlandet og se hvor langt han kommer med den mentalitet han har.

Så snart det ikke går hans vej er der ingen proffesionalisme tilbage hos den mand.

han løber langt mindre at han laver mindre oplæg kan måske også ses som City mangler en spids angriber som rent faktisk kan sparke den ind.

Men lad os nu se når hans tantrum slutter hvor han ender.
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december