Luk

Luk

Pep vil opnå det samme som Ferguson

| Premier League | 15 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Manchester United
Træningskamp (12/07)
Cashpoint 1,65 3,85 4,10

Pep Guardiolas Manchester City kan søndag vinde det fjerde Premier League-mesterskab på fem år, og det vil bringe dem helt op ved siden af Alex Fergusons Manchester United-hold, mener Guardiola.

Manchester City kan søndag sikre sig det fjerde Premier League-mesterskab på fem år, når Aston Villa kommer forbi i sidste spillerunde.

Den tidligere Manchester United-manager Alex Ferguson ledte sin klub til 13 Premier League-trofæer, og han er også den eneste manager, der har formået at vinde fire mesterskaber på fem år.

Formår City at opnå samme bedrift, er City-manager Pep Guardiola ikke bleg for at sammenligne sit mandskab med Fergusons hold. Det siger spanieren ifølge The Athletic.

- Da jeg ankom, sagde folk, at Premier League er virkelig svær, den sværeste liga. Kun Sir Alex Ferguson med United kunne klare fire (mesterskaber, red.) på fem år.

- Når sådan noget sker, indser du størrelsen af United i denne periode, og hvordan de var i stand til at gøre det mange gange. Vi er tæt på at nå samme højder, og vi må prøve at gøre det.

Sidste spillerunde skydes i gang søndag klokken 17, hvor alle klubberne skal i aktion. City indtager førstepladsen med et point ned til Liverpool, som møder Wolverhampton.


Af Obaida El-Itr

15 kommentarer

S.B.S 13:34          
Nu vendte Fergie et middelmådigt united hold og gjorde dem til historiens måske bedste, Pep overtog et hold på toppen med en bundløs økonomi!
Det er flot Pep har vundet så meget, men du kan ikke sammenligne de 2..
Selv som liverpool fan vil jeg gerne sige at Fergie er verdenshistoriens med afstand bedste træner og jeg tvivler på at nogen vil matche ham!
Sausageberg 13:38          
Forhåbentlig hopper han afsted lidt hurtigere end Sir Alex. Det er da også utroligt, at man skal udsættes for 25 år med Ferguson, og så kommer Pep fandme rendende bagefter!
Morten6 13:59          
Styr dig selv, Pep. Du er ikke i nærheden af Sir Alex. Patetisk kommentar og forsøg på at fjerne folks på manglende succes i CL.
cf srednar 14:26          
Ha ha i guder.
Peps/Citys succes er jo købt.
Uniteds historie og bedrifter kan slet ikke sammenlignes.
Han er jo heller ikke i nærheden af Klopps bedrifter med Pool overhovedet.
Ferguson= klasse
Klopp=klasse
Pep=Middelmådig(til andet er bevist).
Bikubesang 14:27          
Der er langt op til at matche Ferguson.
corrigan 14:27          
Cl kommer senere. Bliver Pep i 20 år, så overgår han Fergies rekorder. Det ved i jo. Det er derfor i hader City…
Ph.C. 14:42          
Fergie er verdenshistoriens med afstand bedste træner
Det er et voldsomt udsagn. En af historiens, ja, måske endda den bedste, men "med afstand"?
Lørdag 25. juni