LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Perle indledte Chievo-comeback mod Roma

| Serie A | 0 kommentarer
Perle indledte Chievo-comeback mod Roma
Foto: Getty Images
Valter Birsa scorede et fremragende mål for Chievo, som fik vendt 0-2 til 2-2 på udebane mod Roma i Serie A søndag eftermiddag.

Roma havde søndag eftermiddag alletiders mulighed for at komme tilbage på sporet, efter at klubben i forrige Serie A-runde måtte se sig slået af AC Milan.

Hjemme på Olimico i Rom skulle klubben nemlig op imod bundproppen Chievo, der som bedste resultat havde fået uafgjort mod Empoli.

Og det startede godt for Roma - efter bare 10 minutter dukkede Stephan El Sharaawy op ved bageste stolpe og sparkede et indlæg fra Alessandro Florenzi over stregen.

Præcis 20 minutter senere leverede Roma et mønsterangreb. Stærke Edin Dzeko tog i feltet bolden ned med brystet og lagde den fornemt af til Bryan Cristante, der bare skulle ramme målet for at score, og så stod den 2-0.

Chievo kom markant bedre med i anden halvleg, og efter 52 minutter diskede Valter Birsa op med en klassekasse. Han trak sig selv i en fri position lige uden for feltet og sparkede bolden op i modsatte hjørne.

Roma holdt længe stand, men efter 83 minutter gik den ikke længere. Efter noget værre roderi i Roma-defensiven fik Mariusz Stepinski fat i bolden, vendte rundt og sparkede bolden fladt i mål.

Dermed havde Roma formøblet en forholdsvis sikker føring, og det hele endte 2-2.


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 16. februar