Luk

Peru-stopper revser Neymar: En rigtig klovn

| VM | 38 kommentarer

Infoboks

Den peruvianske landsholdsspiller Carlos Zambrano langer ud efter Neymar, som forsvarsspilleren kalder en rigtig klovn, der forsøger at filme hele tiden.

Med et hattrick sørgede Neymar tidligere på ugen for, at Brasilien slog Peru med 4-2 i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

To af målene scorede Neymar på straffespark, men de to kendelser er Perus Carlos Zambrano alt andet end enig i.

Han sender en god portion kritik i retning af Neymar, som han anklager for at filme.

- Helt ærligt er han en fantastisk spiller, en af de bedste i verden, men i mine øjne er han en rigtig klovn, siger Carlos Zambrano til La banda del Chino ifølge mediet A Bola og fortsætter:

- Han er opmærksom på alt, hvad han gør på banen. Han søger enhver minimal kontakt i feltet og kaster sig selv til jorden fire-fem gange. I sidste ende lykkedes han, for han fik to straffespark, hvor der ikke var noget.

Til sidst i kampen mod Brasilien fik Carlos Zambrano rødt kort.


Af Martin Schmidt

38 kommentarer

AGFfan 08:34          
Og derfor bliver Neymar aldrig lige så stor som hverken den ene eller anden Ronaldo, Maradona eller Pelé.
Han har ellers evnerne til det.
JUXTAPOZ 08:55          
Neymar er en ulækker spiller. Han er ærligt talt for meget. Hele hans attitude og stil udenfor banen er også lidt klam i det. En rigtig smartass. Men han passer jo fint ind i Paris så...
bruger 172919 08:57          
Enig
Istanbul05 09:06          
Er der for helvede ikke snart en der tager de 6 spille dages karantæne og brækker benet på den klovn..... han er UTÅLELIG at se på
Tenver2 09:06          
Når Neymar er på sit bedste i en stor kamp, så er han en nydelse at se. Han tænker, og handler, simpelthen hurtigere end nogen anden spiller i verden.

Men at kombinere en karriere som skuespiller med hans virke som fodboldspiller, det er ærgerligt.
09043428 09:13          
Det her bliver et orgie for dem som elsker at hade Neymar. Hyg jer gutter!
Storros 09:20          
Neymar er en fantastisk fodboldspiller. Der er en grund til at rigtig mange (også danskere) pludselig ser PSG kampe. Det er ikke fordi man elsker at skrue over på kanalen (eller se kampen på stream) for at svine ham til. Han kan noget ingen andre fodboldspillere i dag kan. Nemlig at gøre fodbold til en leg. Modstanderne hader allerede Neymar inden kampen begynder, og derfor vil de gøre hvad de kan for at stoppe ham i et givent moment i kampen. Også fordi de gerne vil vise deres familie og venner efterfølgende, at de klappede Neymar ned. Det er så nemt, bare at svine ham til. Jeg er kæmpe fan, selvom han gerne må smide sig mindre. Han er hverken en klovn eller noget andet skældsord, ligesom jer tre der har kommenteret ikke er det. Han gør vores dejlige spil, til noget andet at se på. Og glem endelig ikke hans bedste sæson i Barca. Det har ikke været nemt for nogle af de andre indkøb at leve op til hans fravær. Det må der også være en grund til. Vær taknemmelig for, at han giver noget andet til sporten. Noget brasiliansk magi.
Torsdag 29. oktober
Onsdag 28. oktober