Luk

Peter Graulund fyret som tv-ekspert

| 3F Superliga | 63 kommentarer

Infoboks

Den tidligere AGF-stjerne Peter Graulund er med øjeblikkelig virkning blevet fyret af NENT på grund af manglende tillid.

NENT har onsdag fyret fodboldekspert Peter Graulund med øjeblikkelig virkning.

Det bekræfter sportschef hos NENT, Kim Mikkelsen, overfor Ekstra Bladet, der de seneste dage har beskrevet, hvordan Peter Graulund har deltaget i møder med to professionelle fodboldspillere.

Den tidligere AGF-bomber er også registreret fodboldagent, og det hænger altså ikke sammen med jobbet som tv-ekspert hos NENT.

- Jeg kan bekræfte, at vi øjeblikkeligt stopper samarbejdet med Peter Graulund. Det skyldes manglende tillid imellem os. Derudover har jeg ingen kommentarer, siger Kim Mikkelsen til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har Peter Graulund deltaget i et møde med FC Nordsjællands Magnus Kofod og hans agent Mikkel Beck, ligesom Graulund optrådte på et foto, da AaBs Marcus Hannesbo underskrev sin kontrakt med AaB, hvilket han forklarede som en vennetjeneste for Mikkel Beck.

Peter Graulund afviser fortsat at have udført agentarbejde, selv om han er registreret fodboldagent. Han vil dog ikke svare på, om han har deltaget i et møde med Magnus Kofod Andersen.

- Jeg mødes med mange forskellige mennesker i Superligaen, siger Peter Graulund til Ekstra Bladet.

Peter Graulund nåede at være tv-ekspert hos NENT i knap otte år.


Af Jonas Dalgård
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober