LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Peter Lassen hylder Per F. og rutineret duo

| 2. Division | 1 kommentar
Peter Lassen hylder Per F. og rutineret duo
Foto: Martin Ladegaard
Hvidovres sportschef Peter Lassen sender store roser i retning af cheftræner Per Frandsen og den rutinerede duo Kim Aabech og Nicolaj Agger efter den forrygende sæson.

Hvidovre har været suveræne i 2. division i denne sæson, hvor holdet på overlegen vis sikrede sig oprykning til 1. division.

Sportschef Peter Lassen er imponeret over det niveau, som holdet har vist, og han understreger, at meget af æren tilfalder cheftræner Per Frandsen.

- Per kom til klubben med en ny fodboldfilosofi, som drengene virkelig har taget til sig, og Pers betydning har været rigtig stor, siger Frandsen til bold.dk.

- Han kom ind på et tidspunkt, hvor Hvidovre tabte mange kampe, men han kom hertil med en ny stil med højt pres og en positiv måde at spille på.

- Det er absolut ikke nemt at implementere, men spillerne har virkelig taget det til sig og er alle klar til at knokle røven ud af bukserne i alle kampe. Meget af det skyldes Per.

Hvidovre hentede før sæsonen et par store profiler, da både Nicolaj Agger og Kim Aabech kom til klubben efter flere år i Superligaen.

Lassen hylder de to profiler, som har givet hele holdet et løft.

- Vi har været heldige og dygtige at få skrabet et hold sammen med en flok stærke gutter. Vi havde et godt hold i forvejen, men fik så lige tilført et par profiler i Nicolaj Agger og Kim Aabech, som har været med til at vende det hele.

- Jeg må bare tage hatten af for dem. Man ved ikke altid, hvad man får, når der kommer sådan et par spillere, som ikke har spillet i lang tid. Gad de overhovedet at spille i 2. division, eller var de bare trætte af det hele.

- Men der må jeg bare rose dem til skyerne for deres indflydelse på hele holdet. De har været helt fantastiske på træningsbanen, i kampene og deres måde at omgås de unge spillere. Det har været til et 13-tal.

- Det har også været med til, at andre spillere har flyttet sig. Spillere som Alexander Lazarevic, Frederik Krabbe, Malte Kiilerich, Louka Andreasen og Christopher Østberg har alle fået et skub i den rigtige retning og har virkelig rykket sig.

Peter Lassen tror på, at Hvidovre kan gøre det godt i 1. division – og missionen er klar.

- Vi skal ride videre på denne bølge. Der er ingen, der siger, at vi skal rykke op i Superligaen, men vi skal fandme heller ikke rykke ned, siger Lassen til bold.dk.

Hvidovre skyder den nye sæson i 1. division i gang den 29. juli på udebane mod Lyngby.

mikkel@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Onsdag 23. januar