Luk

Peter Møller: Jeg er superstolt over spillerne

| EM | 9 kommentarer

Infoboks

Danmark - Finland 0-1
EM Gruppe B
60' 0-1 Joel Pohjanpalo
74' 0-1 Pierre-Emile Højbjerg

Fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, fortæller til 3+, at landsholdsspillerne ikke var i tvivl om, hvorvidt kampen mod Finland skulle spilles færdig lørdag.

Da Christian Eriksen faldt om på banen i slutningen af første halvleg mod Finland i lørdagens opgør, så var der længe tvivl om, hvorvidt kampen ville blive genoptaget.

Kampen blev i sidste ende spillet færdig, og ifølge DBU's fodbolddirektør, Peter Møller, var spillerne da heller ikke i tvivl om, hvornår de helst ville færdiggøre kampen.

- Vi har jo et unikt sammenhold, og de ventede egentlig bare på, at de kunne få et 'go' fra Christian, så de kunne gå på banen igen. Og da de kom i kontakt med ham, og det viste sig, at han havde det godt og var nogenlunde, så var de ikke i tvivl om, at de skulle spille kampen, siger Peter Møller til 3+ og tilføjer:

- Det havde også været lidt svært at samle stumperne op i morgen, hvis vi skulle herind igen i morgen. Jeg tror ikke, der er ret mange af os, der får sovet i nat, så hvis man skulle herind i morgen... Jeg tror, vi lige skal have et par dage til at komme over det her, og så går livet videre, så kynisk og hårdt, som det nu er. 

- Så stimler vi sammen og samler trådene op. Men jeg er bare superstolt over, at de trods alt havde hjertet og samhørigheden til at spille de sidste minutter af den her kamp, siger Peter Møller til 3+.

Danmarks næste kamp i Gruppe B er torsdagens opgør mod Belgien. Den kamp spilles klokken 18.


Af Krister Olsen

9 kommentarer

Mckeene 00:19          
Hvorfor?
Bosse1983 00:21          
Det virker ikke så godt afstemt med det Hjulmand siger.
Ruddock 00:40          
Dybt skuffet over DBU og UEFA. Men igen money talks. Vanvittig beslutning at lade den kamp fortsætte.

DBU burde have skærmet deres spillere og have stået fast på, at kampen skulle udsættes i 48 timer, så man kunne nå at bearbejde situationen. Istedet insisteres der på at få afviklet kampen hurtigst muligt.

Med det ultimatum som UEFA kom med, så skulle DBU tænke på spillernes ve og vel. De havde trods alt lige set en holdkammerat/ven dø og blive genoplivet.

Det havde måske kostet et 0-3 nederlag på skrivebordet og hvad så?
grumblesnake 00:41          
@Mckeene

Det forklarede Hjulmand egentlig fint.

@Bosse1983

Det er jo ikke decideret modstridende, for det var jo rigtigt at spillerne ikke var i tvivl.
A E Neuman 02:21          
bla bla bla - eller den engagerede version BLA BLA BLA
Bødlen1880 02:53          
Håber at Peter Møller fra i morgen stopper med at være stolt over spillere, som udsættes for umenneskelige ting, og i stedet langer voldsomt ud efter UEFA, og fortæller hele verden hvor usle og pengegriske de er! Den kamp skulle aldrig have fortsat, og alternativet kl. 12:00 i morgen var mindst ligeså skandaløst. Føj forhelvede. Jeg er rystet over situationen, ked af det på Eriksens vejne og ikke mindst ked af det på Danmarks vejne, som muligvis mister den bedste spiller siden Laudrup, og tager 10 skridt tilbage som landshold.
Mac2907 07:06          
Øhh, set er ikke bare sådan at udsætte en kamp i et slutspil. DK skal spille torsdag igen og Finland allerede onsdag. Ja, der er meget som er vigtigere i livet end fodbold, og en udsættelse af samtlige kampe i gruppen havde måske været bedst, eller? Så får det måske bare andre følger senere i turneringen for de 2/3 hold der går videre fra den gruppe. Jeg var tilskuere i Parken, og så det forfærdelig ske på tæt hold. En uhyggelig scene, hvor CE´s frue blev hjulpet over banden og passet op af PM, KS mfl. Nogle uhyggelige billeder som jeg aldrig vil glemme.
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli