LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Peter S: Ikke årets bedste kamp - men fortjent

| Danmark | 0 kommentarer
Peter S: Ikke årets bedste kamp - men fortjent
Foto: Getty Images
Peter Sørensen var ikke imponeret af indsatsen mod Lyngby Boldklub, men sejren var alligevel fortjent, mener Silkeborg-træneren.

Silkeborg IF spillede sig onsdag aften i DBU Pokalens kvartfinale, da klubben hjemme på Jysk Park slog Lyngby med 3-1 efter forlænget spilletid.

Cheftræner Peter Sørensen er tilfreds med avancementet.

- Det var ikke årets bedste kamp, men det var godt nok til, at sejren var fortjent. Selvfølglelig var  det ærgerligt, at de fik et sent mål til 1-1, men det gjorde vi jo så noget ved i forlængelsen, siger Peter Sørensen til Silkeborgs hjemmeside.

De 120 minutter i stængerne kan formentlig mærkes i morgen, men Peter Sørensen frygter ikke trætte ben på søndag, når klubben lukker efteråret ned med en Superliga-kamp mod OB.

- De er ikke mere slidte, end at de er klar til at spille mod OB på søndag, men derefter tror jeg da, at vi alle glæder os til ferie. Kampen mod OB betyder meget, for et godt resultat her kan bringe vores efterår op på et niveau, der kan betegnes som godkendt, siger Peter Sørensen.

Silkeborg skal i DBU Pokalens kvartfinale møde Randers FC. Den kamp spilles til foråret.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 21. august