Luk

Peter S: Kontaktede selv Ståle før Skov-salg

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - FC København
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 5,80 4,30 1,57
Oddset 6,10 4,20 1,55
bet365 6,00 4,50 1,50

Peter Sørensen fortæller, at han selv orienterede Ståle Solbakken om, at Silkeborg gerne ville sælge Robert Skov til FC København i 2018.

Silkeborg solgte i januar 2018 Robert Skov til FC København, og dengang var det Peter Sørensen og Ståle Solbakken, der sad på cheftrænerposten i de to klubber.

Peter Sørensen, der nu er Vejle Boldklub-træner, fortæller i TV3 Sport-programmet Offside, at det var ham selv, der tog kontakt til Solbakken angående et salg af Skov.

Han mente, at Skov ville passe godt ind i FCK under Solbakken, blandt andet fordi han selv er inspireret af nordmanden, fortæller han.

- Jeg taler jo sommetider med Ståle, og han så jo også andre kampe end sine egne. Robert var så oplagt at tage ind for Ståle, at jeg orienterede ham om det, fordi vi gerne ville sælge ham, og vi ville gerne sælge ham til Ståle og FCK, siger Peter Sørensen i Offside på TV3 Sport.

- Også fordi jeg jo i en eller anden grad er uddannet af Ståle, og min måde, jeg gerne vil spille fodbold på, minder lidt om den stil, han spillede i FCK. Derfor var det også oplagt, at en spiller som Robert Skov ville få succes i FCK.

- Det eneste, der ærgrer mig, er, at han snød mig, fordi han tog Skov et halvt år før, siger Peter Sørensen med et grin.

Silkeborg menes at have fået 7,5 millioner kroner for Robert Skov, der desuden havde sikret sig en videresalgsklausul på 10 procent, da han røg videre til Hoffenheim i 2019.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren
Lørdag 16. oktober