Luk

Peter S. om pokaldrama: Vi kom lidt på røven

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Vejle-træner Peter Sørensen mener, at mandskabet var på den, da der stod 3-1 til Vanløse IF på lystavlen, og uret passerede 90 minutter. Han glæder sig dog over, at holdet stod sammen og vandt til sidst.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Vanløse Idrætspark (LigaBold.dk): Vejle Boldklub var nærmest ude af Sydbank Pokalen, da 3. divisionsmandskabet Vanløse var foran med hele 3-1 efter 90 minutter. Superliga-mandskabet leverede dog noget af et comeback og vendte kampen på hovedet til 4-3 med tre mål i overtiden.

Vejle-træner Peter Sørensen siger til LigaBold.dk, at det så sort ud, men han hæfter sig samtidig ved, at Superliga-mandskabet viste god moral.

- I dag (onsdag, red.) kom vi lidt på røven, men vi rejste os og stod sammen til sidst og vandt kampen, så det kan vi godt bruge til noget. Begejstringen for resultatet er større end begejstringen over præstationen, siger Peter Sørensen til LigaBold.dk og tilføjer, at han forsøgte at sætte alle sejl ind, da kampen gik ind i overtiden.

Når Peter Sørensen skal sætte nogle ord på den generelle præstation mod Vanløse, så haltede Vejle i mange facetter af spillet.

- Jeg synes, at kampen var langt under vores normale standard i nyere tid, men jeg glæder mig samtidig over, at jeg nu kan fortælle den modsatte fortælling af det, som jeg har underholdt med de seneste to kampe, nemlig at vores præstation har været godkendt og måske også lidt mere end det, men resultatet har vi været skuffede over. I denne kamp var resultatet heldigvis, som det skulle være, men præstationen var under middel.

Hvad fungerede ikke?

- Jeg synes ikke, at vi løb nok, vi var ikke præcise nok og tilpassede ikke vores spil og omgivelserne godt nok. Der var for få, der satte sig for alvor i scene. Det blev bedre i anden halvleg, hvor jeg synes, at vi dominerede, som vi burde have gjort fra første fløjt, men så hjalp vi lidt selv til med at lave et straffespark og en assist, så langt hen i kampen, så det ud til, at Vanløse blev den fortjente vinder. Det ændrede lidt, da vi skiftede ind. 

- Vi skiftede gear og bragte dygtige spillere ind, som blev den udslagsgivende forskel, på trods af at vi spillede med en mand i undertal til sidst (Denis Kolinger fik en hovedskade til sidst, og Vejle havde brugt alle udskiftninger, red.).

Vejle-træneren roser dog også 3. divisionsmandskabet for at give Vejle god modstand.

- Jeg synes, at de leverede rigtig flot. De var velspillende, og det var synd for dem, at de ikke kunne få sejren med hjem i sådan en kamp. Det ser man sommetider, at det hold, der har spillere, som ikke laver andet end at spille fodbold, i det lange løb er i en bedre forfatning. 

- Det blev udslagsgivende i dag (onsdag, red.). Da vi begyndte at sætte nogle af vores friske spillere ind, begyndte Vanløse at få krampe. Så kan det godt gå helt galt til sidst, som det gjorde for Vanløse, som skal have alt mulig anerkendelse for en meget, meget flot kamp, siger Peter Sørensen til LigaBold.dk.

Næste opgør for Vejle bliver mod Silkeborg i 3F Superligaen på søndag, og Peter Sørensens tropper har endnu ikke vundet i Superligaen i denne sæson. Derfor indtager Vejle også sidstepladsen.

Vejle kender endnu ikke sin modstander i fjerde runde af Sydbank Pokalen.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Mandag 18. oktober