Luk

Peter S. om Simon J: Kigger først internt

| 3F Superliga | 4 kommentarer
Peter S. om Simon J: Kigger først internt
Foto: Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - Hobro
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,83 3,60 4,20
NordicBet 1,82 3,65 4,25
Oddset 1,85 3,50 4,30
YouBet 1,83 3,60 4,35

Silkeborgs Simon Jakobsen er ifølge bold.dk's oplysninger et emne i Hobro, som dog i første omgang kigger internt efter en ny stopper.

Hobro har denne vinter sagt farvel til forsvarsprofilen Anel Ahmedhodzic, og tomrummet efter den svenske stopper skal udfyldes.

Ifølge bold.dk's oplysninger er Silkeborgs Simon Jakobsen en af de spillere, klubben har haft i kikkerten, men Hobro-træner Peter Sørensen forklarer, at man i første omgang kigger internt.

Her er klubben blandt andet i forhandlinger med Frans Dhia Putros, hvis kontrakt med Hobro udløb ved årsskiftet.

- Det hele kommer lidt an på, hvordan det går med Frans. Hvis både Frans og Anel ryger fra vores trup i forhold til efteråret, er vi lidt tynde, så det afhænger det af, og jeg afventer derfor, hvad klubben og Frans bliver enige om, siger Peter Sørensen til bold.dk.

Peter Sørensen, som har en fortid som Silkeborg-træner og derfor har arbejdet sammen med Simon Jakobsen, vil ikke kommentere på rygterne om, at Jakobsen kan være på vej til klubben, men:

- Jeg kender Simon rigtig godt, både fordi jeg har haft ham som spiller, men også fordi vi begge to er Silkeborg-drenge, og han var bolddreng for mig, da jeg hentede trofæer hjem til Silkeborg.

- Han har et særligt plads i mit hjerte, men vi skal både have plads i vores trup og penge i vores pung til at hente spillere udefra, og den del er uafklaret lige nu.

Simon J: Hobro er interessant

Simon Jakobsen har fortalt til bold.dk, at der arbejdes på, at han forlader Silkeborg her i januar.

Han lægger ikke skjul på, at en genforening med Peter Sørensen kunne være interessant for ham.

- Der har været lidt snak med Hobro gennem en periode, og det er da også en af de muligheder, jeg selv synes, kunne være rigtig spændende, siger Jakobsen til bold.dk.

- Jeg er rigtig glad for Peter som træner, og jeg tror, det kunne være en god klub at komme til, men det ligger ikke på mit bord lige nu.

- Det ligger hos Hobro, som skal finde ud af, hvad de har brug for, hvad de har penge til og alt det. Jeg kan jo ikke gøre så meget andet end at vente på, hvad Hobro eller en anden klub finder ud af, og om de kan se mig i deres trup.  

Kom til 3F Superliga-bold på Danmarks flotteste stadion - JYSK park!


Af Mikkel Nøhr

4 kommentarer

poh 00:38          
Lidt underligt hvis er ikke er plads til Jakobsen i SIF truppen. Jeg er med på at han ikke er en tiptop stopper, men han er da en solid arbejdskraft og lidt af en "clubcaptain". Og også lidt af en Silkeborgfan, hvis jeg ikke tager fejl.

Men okay, måske vil han selv gerne prøve noget nyt, eller også passer han endegyldigt ikke ind i Kents planer. Undrer mig bare over at SIF ikke kæmper mere for at holde på et rigtigt klubnavn.

I øvrigt en super sympatisk spiller.
Jeg er totalt neutral ift klubberne.
TheXfmf 00:47          
Simon vil hellere end gerne blive.
Det handler udelukkende om at Kent ikke har nogen som helst lyst til at benytte ham, og derfor bliver han jo selvfølgelig nødt til at finde en anden klub.
dkd 08:35          
Hobro eller Horsens kunne være fine destinationer for Simon. Når vi gerne vil spille hurtigt og teknisk, så er Simon altså bare ikke lige den aller bedste. Han er mega stærk i hovedspillet, men desværre alt for langsom til at lukke huller ved jorden.
Jeg tænker at på hold som spiller mere solidt som fx Hobro og Horsens, kunne han passe super fint ind.

Men alt ære og respekt for Simon. Fedt at han tør stå ved sine rødder - og det endda på et tidspunkt hvor han er nødsaget til at kigge efter andre muligheder.
SotD 09:18          
Som andre nævner er det ikke Simon Jakobsens eget valg/ønske, men derimod træneren.

Udfordringen for Simon Jakobsen er, at han er KLART bedst for et hold der står dybt på banen og tager imod fysiske dueller fremfor eksempelvis løbedueller og positionskampe. Det er han ikke verdens bedste til, og derfor kommer han (som de fleste andre i truppen i øvrigt) til kort for et taktisk ønske.

Han har aldrig været en gudsbenådet spiller, men hans duelspil hører til blandt de allerypperste i Danmark, og derfor kunne nævnte klubber (Hobro og Horsens) absolut være mulige destinationer for ham. Spørgsmålet er dog om de tror på at han er dygtig nok generelt set.
Mandag 20. januar
Søndag 19. januar